Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 11 aprilie 2013

Inseminarea artificiala a dat nastere fiicei lui Hitler : Angela Merkel ?

Pe net circula strirea conspirationista ca Angela Merkel este fiica lui Hitler. Toate acestea sunt scoase la iveala din documentele secrete ale STASI -  fosta securitate din Republica Democrata Germana. In  aceste dosare a fost consemnata nasterea Angelei Merkel, sub supravegherea medicului german Karl Klauberg, cunoscut apropiat a lui Hitler, supranumit si "ingerul mortii".
 Acum incepe partea interesanta a evenimentelor :  "Medicul Klauberg, desi a fost condamnat pentru crime de razboi inimaginabile contra umanitatii, a stat in puscarie doar 7 ani, dupa care a fost eliberat si trimis inapoi in  Germania cu o misiunea speciala de catre KGB. "

Misiune consta in inseminarea artificiala cu markerii lui Hitler, desi la vremea aceea abia se cunostea metoda aceasta. Se stie ca medicul german detinea mai multe mostre din sperma fuhrerului, asa ca s-a apelat la sora Evei Braun, Gretel Braun.  Dupa indeplinirea misiunii, la numai 2 ani de zile, medicul a fost asasinat.

"La scurt timp după nașterea fetiței lui Hitler, a fost semnat un acord între sovietici, americani și reprezentanții Vaticanului. Copilul a fost plasat sub tutela Bisericii Catolice și a fost plasată familiei Kasner. I-a fost schimbată și data de naștere din 20 aprilie (ziua în care s-a născut și Hitler) 1954 în 17 iunie 1954 și i-a fost oferit numele de Angela Dorothea Kasner. Ciudat mai este și faptul că imediat după nașterea micuței Angela, familia Kasner a hotărât să se mute de la Hamburg (RFG) în Germania de Est."

Teoria conspiratiei ne dezvalui ca : Punctul principal al acordului asupra fiicei lui Hitler a fost ca aceasta sa preia puterea in momentul in care un neamt o sa ajunga Papa la Vatican. Intamplator sau nu, in chiar data mortii lui Hitler a fost ales si Joseph Aloisius Ratzinger, care a fost numit Papa in data de 20 aprilie, care este si ziua de nastere a Angelei Merkel.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...