Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 17 aprilie 2013

Greva spontana la CFR Brasov

Peste 2.000 de angajati din Brasov au oprit lucrul, nemultumiti ca nu si-au primit salariile. Protestul s-a raspandit cu repeziciune in intreaga tara.

"Neprimind salarizarea pe luna trecuta, a fost intrerupt lucrul in toate unitatile de cale ferata. Problema care ni s-a pus a fost ca CFR Calatori a virat banii catre noi, numai ca un executor judecatoresc ne-a blocat conturile. Nu stim inca pe ce baza si nu avem nicio siguranta ca in cursul zilei de astazi oamenii isi vor primi banii", a declarat Marian Pintea, liderul Sindicatului Mecanicilor si Reparatorilor de Locomotive din Depoul Brasov.

Taina:
Se anunta tot mai multe greve spontane la actuala guvernare. Nici macar Ministerul Propagandei Politice- Antena 3, nu a reusit sa raspandeasca intr-un timp atat de scurt nemultumirea votantilor si sa arate in mod deschis ca aceasta guvernare este o catastrofa. Premierul copy-paste, este depasit de situatie, dar il baga la inaintare pe  liberalul Relu Fenechiu, alias Transformator, ca sa-i abureasca pe protestatari ca este o eroare a birocratilor de la banca. 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...