Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 22 aprilie 2013

Curvasaria politica si dinozaurii care au distrus Romania

Romania a fost supusa unui plan minutios de falimentare a economiei si distrugerea independetei ca natiune,de subordonare si anexare coloniala la politicile masonice elaborate de catre UE si FMI. La acest plan si-au dat concursul toti politicienii postdecembristi, apartenenti ai diferitelor servicii straine si loji masonice, care au conlucrat la baunastarea lor personala in detrimentul poporului nostru. 

Toti, dar absolut toti mai marii partidelor politice, sunt raspunzatori de esecul Romaniei si falimentarea ei economica, in frunte cu masonul Isarescu, cel care isi ajuta fratii cu sortzuletze in fata si manusi albe sa controleze intregul sistem bancar si sa-l secatuiasca pana la ultima picatura. Politicienii sunt dinozaurii care au pradat si distrus intreaga economie romaneasca: incepand cu distrugerea agriculturii si a industriei romanesti, si inlocuirea ei cu cea capitalista, axata pe mana ieftina de lucru si profit pe termen scurt. 

Cu alte cuvinte, congresele astea scarboase in care se aduna tot felul de activisti de partid, cu miros de transpiratie si sandvisuri la pachet, de aplaudaci cu mecle de tractoristi impodobiti ca o sorcova, de dame de consumatie date cu parfum de te apuca lesinul, nu fac decat sa sporeasca repulsia alegatorilor fata de penalii care se reevalueaza , resapeaza si rotesc la putere.

Aici este vorba de inalta tradare si subminare a economiei romanesti, pusa la cale de partidele corupte PSD, PNL, PDL si in mica masura si PNTCD, care au favorizat distrugerea economiei, impunerea de taxe si biruri insuportabile, favorizarea infractorilor, impunerea de nulitati in fruntea deconcentratelor, toate acestea cu scopul vadit de a-si insusi bunuri necuvenit pentru sporire averilor personale. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...