Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 17 aprilie 2013

Critici dure la adresa ministrului Constantin Nita

In ultima perioada, in coalitie se duc lupte corp la corp, atacuri la persoane, astfel ca ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a fost subiectul unor critici lansate de catre "colegii liberali" si presa online, ca strica tot in sistemul energetic.

Atacurile au curs atat din partea presedintelui PLN Sibiu cat si a altor politicieni sau ziaristi, reprosandu-i-se faptul ca a dorit mutarea sediilor Transgaz si Romgaz la Bucuresti, reusind chiar sa scoata lumea in strada in semn de protest. Alte masuri neagreate de catre politicienii din coalitie si jurnalisti: transferul Transelectrica la Ministerul de Finante, accesul garantat in piata pentru complexurile Oltenia si Hunedoara, faramitarea Hidroelectrica.

Intrebat de jurnalisti daca se gandeste sa ofere angajatilor de la Petrom 8% din actiuniile companiei asa cum a fost preconizat in contractul de privatizare din 2004, Nita a raspuns sec : "Dacă legea spune că trebuie să dăm 8% la salariaţi, vom da".

Constantin Nita, a declarat ca nu se gandeste sa vanda pe bursa un pachet de pana la 10% din actiunile statului la OMV Petrom, referindu-se la unele acuzatii care îi sunt aduse:  "Nu cred că vindem acţiunile la Petrom, am în vedere un alt mod de lucru. Dacă tot stric tot în sistemul energetic, merg până la capăt", a afirmat Nita.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...