Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Congresul Puscariasilor Smenarilor Dementi, a fost lansat pe " O da cu Bucurie " de Aplaudaci Platiti

Daca v-au lipsit congresele fara numar in aplauze frenetice, votanti in delir si pupaturi , stegulete sau esarfe rosii ca pe vremea lui Ceausecu, iata ca istoria se repeta. Dinozaurii vechi si noi, isi deschid drumul pe celebra "Oda Bucuriei" sau mai bine zis "O da cu bucurie" , caci altfel nu poti numi o sindrofie la care se reunesc cei mai mari mafihoti ai tarii, infractori cu dosare penale sau in curs, parasute si baroni locali, care si-au dat mana sau pe sub mana, tot felul de donatii ca sa ajunga la functiile dorite.

Iar mass-media si jurnalistii corupti fac reclama permanenta acestor grupari mafiote care s-au perindat pe la conducerea tarii de 23 de ani incoace, in loc sa-i  treaca in coltul uitarii. Li se ridica mingea la fileu sau mai bine zis sapunul de pe jos, expunand popoul celor interesati de penetrarea politica, implicand mai nou si odraslele.

Daca la un moment dat, Adrian Nastase, scria pe propriul blog ca l-a rugat pe fiul sau sa nu se apuce NICIODATA de politica, iata ca la o analiza mai atenta s-a razgandit si chiar isi scoate la inaintare odrasla, incercand sa-i netezeasca drumul pe culmile( era sa scriu bucile) politicii romanesti.

Interesanta este si declaratia altui penal, Liviu Dragnea, cel care acum cateva luni ii era dor de Adrian( ce pasiune dom'le pe asia penalii) si-i dadeau lacrimile, afirmand ca : "Singurul care a trebuit sa plateasca pentru noi toti e Adrian Nastase". Cu alte cuvinte, recunoaste in public ca pentru toate furaciunile si strangerea banilor murdari din campanii, a platit doar Adrian. Nu-i nimic, neicusorule, ca sunt pregatite celulele si pentru voi ceilalti si o sa aveti timp berechet de idile pe la dusuri  cu scapari intentionate de sapun,  pe imnul " O da cu bucurie ".

Taina:
Au fost scoase la bataie toate functiile de conducere din cadrul PSD, mai putin cea detinuta de Adrian, care este tinuta la pastrare pana-i expira interdictia, din respect si teama de DON Adrian, jupan peste jupanii rosii. Astfel, alaturi de Iliescu, lui Adrian i se pupa inelul intocmai ca sefilor din clanurile mafiote, acceptand tacit lansarea odraslei caci pentru el, timpul a expirat. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...