Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 16 aprilie 2013

Cearta televizata intre Emil Boc si PSD-istu Serban Nicolae: Cine linge clanta ?

Am preluat un material in care este redata discutia dintre fostul premier PDL, Emil Boc, si senatorul PSD, Serban Nicolae, cearta ca la usa cortului. Emil Boc acuzandu-l pe cel din urma ca "i-a lins clantele de la Cabinet" pentru un loc in Executiv.  Poate ca a fost doar un joc de cuvinte care se referea lafaptul ca atunci  cand pui banii pentru o functie in balanta, trebuie sa iei si-o clanta!

Redau si replicile dintre cele doua personaje:


Serban Nicolae: Lasati mistocareala asta cu Dambovita. Dumneavoastra ati venit de la Cluj si nu v-am zis ca veniti de sub Dealul Feleacului. Eu ma simt jignit. Dvs. v-ati dat mare la Bucuresti, nu v-a adus cine stie ce val popular…
Boc : Am facut ce-a trebuit, nu ce mi-a placut. Am facut ce a trebuit pentru ca tara asta sa ramana in picioare din punct de vedere economic.
Nicolae : Deci nu era mai bine sa ramaneti acolo unde sunteti asa de bun si de priceput si sa ne lasati in pace? Ca ati venit sa va dati mare pe Dambovita…
Boc: Daca erai asa de mare smecher, de ce ai acceptat sa faci parte din Guvernul pe care l-am condus??!
Serban Nicolae: Nu, stati o secunda…
Boc intrerupe: Nu ca stati o secunda… Daca erai asa de mare smecher de Dambovita, de ce ai venit in Guvernul pe care l-am condus?
Nicolae: Dar nu era vorba de smecherie, dl Boc, dumneavoastra folositi termeni pe care nu-i cunoasteti.
Boc: Atunci sa ma lasi cu povestile astea, ca nu le accept chiar de la oricine, in orice moment, da? Primesc eu lectii morale de la toti smecherii din tara asta… M-am saturat! 
Nicolae: Si noi ne-am saturat de dumneavoastra. 
Boc: Dumneata esti un smecher de Dombovita care nu a invatat nimic din lectiile istoriei. 
Nicolae: Dambovita trece prin Bucuresti. Faptul ca dvs. ati venit sa va dati pe aici cu barcuta nu a ramas in istorie, mai bine ramaneati acolo la tara, la dvs., unde va dadea tatal dvs. cu oua in cap.
Boc: Auzi?! Trebuia sa refuzi sa fi atunci parte dintr-un guvern pe care l-am condus si dupa aceea sa te dai din nou smecher la televiziuni.
Nicolae: Dar nu ma dau smecher, domnul Boc. Eu ma dau smecher cu cine merita, la dumneavoaastra nu e cazul. 
(vorbesc unul peste altul, nu se mai intelege)
Boc: Ipocrizia si nesimtirea nu pot sa le tolerez.
Nicolae: Apropo de bunul simt, dvs nu ati castigat un concurs la postul de prim ministru, a fost o negociere politica, deci nu ati ajuns prim ministru ca aveati vreun merit deosebit…
Boc:PDL a avut mandate mai multe decat partidul dumneavoatra…
Nicolae: Ati fost un prim ministru odios si s-a vazut la vot de doua ori.
Boc: De ce ai acceptat mai omule sa fii parte a unui guvern odios?!?! Ca umblai pe la usile Parlamentului, lingeai usile ca sa fii membru in Guvern si acum te dai smecher.
Nicolae : De aia am acceptat sa fiu seful departamentului Schengen in Ministerul de Interne, pentru ca habar n-aveati ce inseamnma integrarea in Schengen si era jale.
Boc : Deci lingeai usile si clantele pe la ministere si pe la primul ministru sa fii in Guvern si acum esti mare smecher de Dambovita. M-am saturat! Ai inteles? Ai inteles? Ai inteles smechere de Dambovita? Cand lingeai clante la mine la Cabinet eram bun…
Nicolae: Ma confundati domnul Boc.
Boc: Lingeai clantele pe la Palatul Victoria ca sa poti sa fii in Guvern si acum esti smecheras de Dambovita ca ti-a ajuns fumul la nas.
Nicolae: Cred ca nu v-ati revenit de la oul ala de Paste…
Boc: Ai fost membru in Cabinetul pe care l-am condus, ai lins clantele ca sa ajungi acolo, si acum ti-a ajuns fumul la nas!
Nicolae: Domnul Boc, dvs nu ajungeati la clanta, asa ca lasati-o…

Apoi a intervenit moderatoarea si a cerut pauza publicitara, ca era tiganeala ca la usa cortului!

Taina:
Ma, da ce-i intarata dr.aku pe astia in Postul Pastelui ! Se dau in stamba si ies la iveala tot felul de discutii care lasa loc de interpretari, cu sau fara conotatii de perversitati sexuale : 
Eram bun ca sa-mi lingi clanta...ce o fi vrut piticul sa spuna ? Ca, deh, eu pot interpreta aceasta fraza si la propriu , dar mai ales la figurat ! :)) 

Piticul cu clanta mare si cu oul cel mai tare ! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...