Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 22 aprilie 2013

Atentie la capuse

Pericolul din iarba ne paste la tot pasul ! Insectele infometate dupa o perioada lunga de post la care au fost supuse, odata cu incalzirea vremii, acetea isi deschid apetitul de sange proaspat.  Astfel ca, iesind in natura suntem supusi pericolului de a ne trezi atacati de micile capuse, care ne ataca si prezinta un real pericol pentru om.

Capusele- sunt mici vampiri care se inchina cultului sangelui, iar odata intrate in piele cu greu mai pot fi inlaturate fara riscul de a ne infecta..  Este bine sa apelam la specialist pentru a indeparta insecta din corpul nostru. Muscatura insectei este una periculoasa, iar incercarea de a o desprinde prin extractie este una foarte periculoasa. De obicei, capusa se detaseaza de corp si ramane cu capul sau parti din aparatul bucal infipte in piele, ceea ce detremina infectia.

Simptomele apar la cateva zile de la muscatura si sunt asemanatoare cu cele ale gripei. Acestea se pot complica si se ajunge la paralizia fetei sau la pro­­­­bleme cardiace foarte grave. In stadiu avansat, apar tulburari neurologice severe. Daca ramane infipta in piele 48 de ore, exista riscul de a imbolnavire cu boala Lyme.

Taina mare:
In cazul in care nu sunteti aproape de un cabinet medical, va recomand sa nu incercati sa extrageti capusa din piele, ci sa apelati la vaselina, untura, etc. Acoperiti cu vaselina sau untura locul unde s-a infipt capusa si asteptati pana aceasta se desprinde singura. Rezultatul este garantat 100%,  caci capusele respira prin pori iar acoperind-o cu vaselina nu mai poate respira, astfel ca este nevoita sa se desprinda singura. Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...