Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 18 martie 2013

Vindecarea negilor cu metode naturiste

Retete simple:

Uleiul de ricin : ungeti negul in fiecare zi cu ulei de ricin, dupa care acoperiti cu bandaj locul ( plasture). Repetati aceasta operatie zilnic, pana cand negul se va dezintrega.

Lamaia : Inmuiati mai multe felii de lamaie intr-o ceasca cu otet de mere. Frecati cu una dintre feliile de lamaie negul, de mai multe ori pe zi. Repetati toata aceasta operatie pana negul o sa dispara. Se poate incerca si cu ulei esential de lamaie .O data pe zi, aplicati o picatura de ulei esential de lamaie, dupa care acoperiti cu un bandaj adeziv. In mod normal, dupa o saptamana de tratament scapati de negi.

Scoarta de salcie plangatoare : o zdrobiti sub forma de pulbere si o aplicati pe neg. Este unul dintre cele mai puternice remedii contra negilor. Se gaseste si in farmaciile naturiste.

Usturoiul : se zdrobesc cativa catei de usturoi romanesc ( evitati cel importat ) si pasta obtinuta o aplicati pe neg. Se acopera cu bandaj si eventual se reia operatia si in urmatoarele zile, pana cand negul se usuca si o sa cada.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...