Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 4 martie 2013

USL ne alunga din Schengen, iar PDL depune motiunea simpla : Guvernul Ponta , fabrica de someri !

Se intensifica, in aceste zile, ritmul prabusirii guvernelor de dreapta in Europa. Nemultumirea cetatenilor fata de actualele partide politice aflate la guvernare se concretizeaza prin revolta vecinilor bulgari (primavara bulgara) cei care au reusit sa rastoarne un guvern in trei zile si culmineaza cu dezinteresul italienilor la alegeri, astfel ca se impune o schimbare de viziune din partea Comisiei Europene, a Bancii Centrale Europene si a FMI.

Cine-i sluga , nu-i stapan ! "Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul" !

Pe ce criterii sau rationament o fi scos porumbelul din gura  ministrul Corlatean ( alt dobitoc din judetul nostru) , nu stiu ? Dar ca diplomat, esti varza mon cher! Sa te dai cocos la tine in bordei si sa-ti insulti pe la spate stapanul care te hraneste( bani de pensii si salarii prin FMI) este una, dar sa astepti ca apoi sa te si invite la masa , inseamna ca esti prost de-a binelea!

Romania este tratata din nou ca o tara de mana a doua din cauza ambitiilor politicianiste ale USL ai carei lideri nu s-au sfiit sa agreseze puterea judecatoreasca, atat in vara trecuta, cat si la formarea cabinetului Ponta II. Atunci ministri penali s-au intrecut in a prelua ministerele iar incompatibilii din Parlament si-au  votat asigurarea imunitati. Toate acestea nu trec neobservate in Europa. UE nu mai tolereaza astfel de incalcari flagrante ale democratiei.

Pana si Dan Diaconescu, a declarat ca mesajul lui Titus Corlatean, ministrul de Externe, il pune pe ganduri si va transmite partidului sau sa depuna o motiune simpla in Parlament. Intre timp aceasta a fost depusa de cei din PDL si intitulata motiunea simpla : Guvernul Ponta, fabrica de someri ! Iar eu completez cu motiunea simpla a cetatennului umilit si revoltat : Guvernul Ponta, plantatia de sclavi ai EUROPEI !

Crin Antonescu, a declarat ca sustine pozitia exprimata de primul ministru si ministrul de Externe cu privire la aderarea Romaniei la spatiul Schengen, considerand ca ţara noastra are alte obiective mai importante. Asta după ce PNL-ul a declarat public ca venirea lui Klaus Johannis o resteabileasca legatura cu Germania.   Spanac galben liberal, adica ein SCHEISS. Pai sasul in afara faptului ca vorbeste limba germana cu ce s-o apropie pe Angela Merkel ? Din cate s-a vazut, liberalii germani (FDP) care se afla la guvernare alaturi de conservatorii lui Merkel (CDU) l-au preferat pe Tariceanu pe care l-au primit acum cateva luni la Berlin. Das  war's ! 

Taina:
Neacceptarea in Schengen nu conteaza in mintea unor oligofreni ca Ponta,Antonescu sau Corlatean,pentru care strugurii sunt acri! Esecul administratiei Ponta este grav. Romanii vor trebui sa se trezeasca si sa rastoarne aberanta administratie USL.

 In ochii lumii competente,civilizate nu are nici o valoare un parlament care voteaza legi anti-democratice,sau vrea sa "ajusteze"constitutia conform intereselor mafiote,nu ale tarii! Nu ia nimeni in serios legile promulgate de parlamente aservite! Ca teleormanenii care i-au votat pe infractorul Dragnea si dictatorul galben  Antonescu,habar n-au ce este Schengen,este adevarat! Ca se multumesc cu o cinzeaca si o galeata de laturi, este iarasi adevarat !

Dar ce ne facem cu milioanele de romani care lucreaza in strainatate si au trimis in tara cca 38 de miliarde de Euro in 8 ani de zile( aproape ca se platea datoria Romaniei la FMI, la acea data ) care sunt nevoiti sa se intoarca acasa ?  O sa fim nevoiti din nou sa cersim vize de intrare in UE?  

Bine ca  nemtii si-au desfacut piata de desfacere in toata Romania prin supermarketuri gen Kaufland, Lidl, Penny Markt, de unde incaseaza la greu , iar muncitorii romanii sunt cetateni categoria a doua, supusi la tot felul de piedici si restrictii pe piata muncii libere, dar primiti in cele mai degradante locuri de munca. Sclavi moderni ! Halal politica!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...