Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 25 martie 2013

Ungaria acorda cetatenia magiara cetatenilor romani, crescand in mod artificial numarul de maghiari

Ungaria este o tara care s-a ocupat in permanenta de extinderea si acapararea tinuturilor din tarile vecine : Slovacia, Serbia, Ucraina si Romania. Daca in primele trei tari, nu le-a reusit demersul, iata ca acum actioneaza pe baza unui siretlic si momeste cetatenii romani, in special pensionari, ca sa ceara cetatenia magiara pentru anumite beneficii: pensia din Ungaria este de 2-3 ori mai mare decat cea din tara, muncitorii obtin dreptul de munca in UE.

Asadar, principala tinta a Guvernului Ungariei, este de a incetatenii pe cale artificiala cca 2 milioane de neaosi romani, fara restrictii. Nici macar nu se cere cunoasterea limbii maghiare, a Constitutiei, istoriei , etc. Este un siretlic organizat de catre iredentistii maghiari, pe seama saraciei din Romania.

Cum sa ceara autonomia Tinutului Secuiesc, o minoritate de sub 500 de etnici, cati au s-au declarat la recensamant ? Ati inteles tactica sovinista ? Se acorda cetatenia maghiara( nu secuiasca) romanilor get-beget, creand astfel o majoritate maghiara in Ardeal.

"Se ştie că, Ungaria are un interes major pentru ca România să nu intre nici în anul 2013 în spaţiul Schengen şi acţionează în această direcţie, cu sprijinul Olandei, Finlandei şi Germaniei. Ca urmare, românii get-beget acceptă acordarea, cu multă generozitate şi în mod gratuit, a cetăţeniei şi paşaportului din partea Ungariei, fără să cunoască limba ungară, Constituţia şi imnul, istoria şi geografia acestei ţări. Pe cale de consecinţă, românii care obţin şi cetăţenia Ungariei se pot angaja uşor în toate ţările Uniunii Europene, fără niciun fel de restricţii. 

Pensionarii români get-beget care cer şi obţin cetăţenia ungară beneficiază de pensie din partea Ungariei, pensie care este de două, trei ori mai mare decât pensia din România, la care sunt obligaţi să renunţe. Pe surse, s-a aflat că sunt peste 2,5 milioane de cetăţeni români care au obţinut dubla cetăţenie în Ungaria. Zilnic se duc în Ungaria mii de români, în cele 920 de localităţi, pentru a dobândi cetăţenia acestei ţări şi paşaportul unguresc. 

Acţiunea diabolică de acordare a cetăţeniei ungare pentru românii get-beget constituie un precedent foarte periculos pentru Uniunea Europeană, dar pentru Guvernul Ungariei este prioritatea numărul unu. Până în toamna anului 2014 se acţionează pentru acordarea cetăţeniei ungare pentru cel puţin încă două milioane de români. Apoi, Ungaria va solicita organismelor europene de la Bruxelles să constate, pe bază de acte de identitate şi paşapoarte, că în Ardeal sunt 4-5 milioane de cetăţeni unguri. Apoi cer autonomia teritorială a acestei provincii istorice româneşti, prin aplicarea principiului autodeterminării popoarelor."

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...