Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 12 martie 2013

Tara arde si USL se piaptana

In timp ce tara arde, mai marii USL se uita in oglinda si se piaptana. Premierul joaca bambilici cu Gadea  la emisiunea "Sinteza tembelilor" , in care se reia discutia despre relatia presedinte-premier, de parca mai intereseaza pe cineva ce relatii "homofobe" au acestia. TARA ARDE naparcilor !!! Mai si guvernati ceva sau doar jucam poker cu Crinutza pletoasa pe post de cacialmaua galbena ?

In Romania au inceput tensiunile sociale si focul mocneste amenintator, popularitatea guvernului scade, apar proteste pe ici colo, se discuta despre disponibilizari, iar promisiunile de campanie cad una cate una. Iredentistii unguri fac presiuni si se alatura celor 500 de secui care militeaza si isi cer autonomia in mijlocul tarii, la o adunare la care au participat cca 5000 de unguri care doresc destramarea Romaniei.
uite dovada, mincinosule!

Iar premierul, mitoman din fire, mai si iese pe sticla si afirma ca UDMR-ul n-a participat la miting !!! "Liderii UDMR Covasna și UDMR Sfântu Gheorghe au fost prezenți ieri la mitingul de la Târgu Mureș (FOTO: facebook.com). Premierul Victor Ponta a afirmat aseară la Antena 3 în emisiunea ”Sinteza Zilei” cu Mihai Gâdea faptul că UDMR nu a participat la mitingul pentru autonomia teritorială a așa-zisului ținut secuiesc ce a avut loc ieri la Târgu Mureș. Nimic mai fals."

Primarii din Harghita si Covasna au avut sarcina de partid sa aduca lumea la miting cu autocarele. In fotografie sunt liderii UDMR Covasna si Sf.Gheorghe, Tamas Sandor si Antal Arpad. 

Taina:
Se pare ca in USL unul trage hais si celalalt cea. Ruptura pare iminenta de vreme ce PeNaLii isi achizitioneaza tradatorii din alte partide, incercand sa se intareasca pentru o eventuala intrare in opozitie. Este posibila chiar o scindare a PDL, in care aripa Blaga sa fie asimilata sau macar sa se alature liberalilor cu care isi fac ochi dulci si se pipaie pe la spate( homosexualitatea este libera(la)!)

Pe cand aripa Udrea se pare ca ia in calcul o eventuala apropiere de PSD, care ar putea guverna si doar cu UDMR-ul si minoritatile. In concluzie: tara arde si politicienii se piaptana !!!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...