Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 23 martie 2013

Premierul Ungariei impune scaderea preturilor la utilitati

Desi nu sunt de acord cu politica UDMR-ului si a celorlalte formatiuni soviniste, cu pretentiile maghiarimii si secuilor din Romania asupra autonomiei si asa-zisului Tinut Secuiesc, iata ca premierul Ungariei, Viktor Orban continua sa ne surprinda cu masurile populare si afrontul adus corporatiilor impuse de catre UE.

Dupa ce a anuntat ca va reduce numarul bancilor straine cu peste 50% si scurgerea de capital lichid catre bancherii din cabala mondiala, iata ca a venit randul scaderii pretului la utilitati : gaz, electricitate, caldura, chiar si "cu forta" daca se impune. Demn de urmat exemplul acestui conducator aplecat spre binele populatiei si contra feudalilor europeni care secatuiesc tara.

"Daca o cooperare nu este posibila intre Guvern si furnizori, Cabinetul va continua cu forta scaderea preturilor pentru serviciile publice, cu scopul de a le cobori sub nivelul mediu european", a declarat Orban.

Guvernul condus de V.Orban , a decis sa reduca preturile la electricitate, gaz si caldura cu 10% pentru locuinte, incepand de la 1 ianuarie 2013, lovind astfel in furnizori. Marile companii aflate in mainile   capitalistilor din UE, respectiv ENI si RWE, au reactionat si au dat statul in judecata, avand castig de cauza. ( Si in Ungaria, Justitia,  este subordonata fortelor oculte) .

Premierul, cunoaste toate aceste aspecte si chiar a declarat ca nu se poate opune singur fortelor oculte care gestioneaza aceste companii. Asa ca, a initiat o campanie de strangere de semnaturi de la populatie in favoarea scaderii preturilor la energie.  "Semnaturile vor avea forta unei consultari populare, deoarece marii furnizori internationali au prieteni puternici, carora Guvernul maghiar nu poate sa le faca fata singur", a subliniat Orban.

Premierul nostru este tot un Victor, dar este doar o copie xerox stersa , fara "tus" si idei proprii. Cica "micul Titulescu" , ce bazaconie sa faci o asemanare intre un mare politician si om de stat si un "Pinochio" fara vlaga, care danseaza dupa cum trag sforile baronii din PSD si fortele oculte !

Asta nici macar la el in casa nu este in stare sa faca pe seful, ca dicteaza socru-so si nevasta-sa, iar el este doar un executant...

Taina:
La noi creste pretul de pe o zi pe alta, facturile sunt diferentiate pe zone, judete si localitati, functie de mafia care gestioneaza interesele locale. In Fagaras, pretul la termie este de 3 ori mai mare decat in alte localitati , datorita mafiei liberale care gestioneaza Ecotermul.

"Unde esti tu Tepes, Doamne? 
Ca punand mana pe ei,
Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei,
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...