Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 11 martie 2013

Masonul Mugur Isarescu indatoreaza Romania la ordinele masoneriei

Romania este fortata de elita masonica mondiala sa faca un imprumut record pentru aservirea tarii intereselor obscure ale elitei mondiale si bancherilor care stapanesc lumea. O frauda de proportii pusa la cale de masoni, pentru a ingenuchea tara. Astfel ne transformam peste noapte in vasali ai ocultei , gratie politicienilor corupti ai Romaniei.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, promotorul acestui imprumut devastator, este membru de vaza al Comitetului Executiv al Comisiei Trilaterale ( organism masonic). Daca acum cateva luni ne asigura ca Romania dispune de rezerve suficiente, iata ca acum si-a schimbat radical parerea, dupa chemarea la Bruxell a politicienilor romani carora li s-a cerut sa faca imprumutul acesta colosal de mare. Toate acestea, doar pentru a salva bancile austriece din Romania, care au anuntat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman.

Suveica banilor imprumutati :


Banii vor intra "virtual" in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine care au nevoie de sponsorizare pentru a supravietui confortabil si fara riscuri.  Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile foarte mari oferite vor fi transferati in strainatate, la bancile mama( respectiv cele austriece) . Dupa care vor declara falimentul sucursalelor din tara noastra. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator.

Redau si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca Guvernul Ponta pentru acest imprumut :

- in primul rand sa AJUTE bancile austriece aflate in dificultate in Romania, prin infuzia de capital cu fonduri de la STATUL ROMAN care se indatoreaza pentru altii. 

- cresterea taxelor si impozitelor ( ceea ce s-a si intamplat deja, cresterea cu 16%), TVA, impozit pe profit, taxarea terenurilor agricole, reducerea bugetului sanatatii si a invatamantului

- obligativitatea CIP-urilor pe toate documentele personale ( pasport, permis conducere, carti de credit si la urma chiar uman, simbolul fiarei 666) , impunerea camerelor de supraveghere peste tot( a inceput deja) pentru controlul maselor , obligativitatea vaccinurilor ( pentru o imunitate scazuta) .

Taina:

Imprumutul se poate face doar cu consimtamantul populatiei printr-un referendum.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...