Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 6 martie 2013

Hackerii Anonymous au spart Banca Americii

Opinia Fagaraseana
Dupa ce s-au facut remarcati ca activisti care apara interesele persoanelor oropsite si asuprite de catre autoritati, hackerii de la Anonymous au intrat in atentia serviciilor secrete care-i monitorizau de mai mult timp. Cei mai inversunati adversari ai lor s-au dovedit insa spionii infiltrati in Banca Americii, cei care se ocupa cu monitorizarea hackerilor prin intermediul camerelor de chat.

Gruparea Anonymous le-a depistat strategia de spionaj si a facut urmatorul anunt pe Twitter:„Dacă ne spionezi, te vom spiona și noi.” Dupa care au urmat 14 giga de mailuri private, tabele Excel si un program de analiza de text si obtinere de informatii numit OneCalais. Mailurile din comunicat proveneau de la „Cyber Threat Intelligence Analysts” care erau de fapt angajatii companiei numita TEKsystems.

Analistii de la TEKsystems sunt angajati ai Bancii Americii si se ocupa cu spionajul si eventualele amenintari online. Gruparea Annymous a dezvaluit ca acesti analisti se ocupau cu monitorizarea non-stop a site-urilor de socializare, a IRC-ului si camerelor publice de chat, intocmind rapoarte cu discutiile purtate pe care le trimiteau Bancii Americii.sursa: vice

Taina: 

Banca Americii nu a recunoscut că informațiile date de Anonymous le aparțin și nici că ar colabora cu compania TEKsystems. Au spus doar că „o companie colaboratoare a fost compromisă…Această companie lucra la un program pentru monitorizarea informațiilor publice pentru a identifica potențiale amenințări.” Au adăugat că sistemele lor interne nu au fost compromise.

Un comentariu :

  1. Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data
    backup. Do you have any methods to prevent hackers?

    Feel free to visit my site :: trilulilu bancuri

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...