Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 26 martie 2013

Codleanul care se opune tiraniei liberale din judetul Brasov

 Precizare : Nu ma erijez in avocatul nimanui si nici nu-l cunosc pe Erwin Albu, NU L-AM INTALNIT si nu am luat legatura cu el NICIODATA. Am aflat despre el si faptele sale din mass-media. 

Iata ca mai exista oameni care se opun in mod fatis caracatitei liberale care stapaneste judetul Brasov. Desi existau doar cativa curajosi razleti, cate unul in fiecare municipiu din judet, iata ca au mai ramas doar de samanta.. Dupa ce marele oponent si dusman de moarte al baronului Cancescu, Andrei Vocila, reprezentantul brasovean si detinatorul blogului wikibrasov a dat bir cu fugitii, a ramas pe umerii codlenului Erwin Albu, responsabilitatea dezvaluirilor  facute de catre liberalii din Codlea ,pe blogul personl care-i poarta numele. 

Erwin Albu este un protestatar inversunat al actualului primar liberal , Catalin Munteanu, cel cu firma avicola Gali Galo, cu gripa aviara inventata si cu tepuirea statului de cca 10 MILIOANE de EURO, pe care este nevoit sa-i returneze. ( vezi mai multe detalii pe blogul personal)

Erwin Albu a fost consilier local si chiar candidat la primaria municipiului Codlea din partea FDGR( Forumul etnicilor germani) si s-a facut remarcat ca un initiator al  numeroasele proteste contra abuzurilor savarsite de autaritati, incepand cu protestul din 2011 fata de inchiderea Spitalului Municipal Codlea, cand a si intrat in greva foamei. La presiunea strazii , spitalul a fost redeschis. CINSTE LOR , PROTESTATARILOR !

Numai ca, un asemenea revolutionar anti-sistem  si-a atras si antipatia caracatitei liberale care conduce municipiul, astfel ca a fost amendat de catre autoritati pentru diversele proteste. Oamenii care spun ADEVARUL sunt mereu INCOMOZI si pusi pe TUSE ! A cumulat amenzi in valoare de peste 160.000 de lei, banii pe care protestatarul spune ca nu-i va plati NICIODATA!

Erwin Albu, a si depus o cerere la Primaria Codlea, prin care se angaja sa plateasca prin MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII aceste amenzi, dar dupa cum banuiti, oficialii ofticati ca nu-l pot ingenuchia nu i-au raspuns in termenul OBLIGATORIU de 30 de zile. Tactica liberala ! 

"Va anunt ca voi evita sa mai efectuez in nume personal orice plata catre bugetul local din Codlea, avand in vedere modul total gresit si netransparent cum sunt alocati si cheltuiti banii publici de catre administratia actuala", scrie Erwin Albu, in cerere.

Redau si un fragment dintr-un articol postat pe blogul personal : 

"Primarul plângăcios Cătălin Muntean din Codlea . A făcut turul televiziunilor de partid să se plângă de Erwin Albu, blocând orice drept la replică"

Că există televiziuni de partid şi că presa face jocurile unora sau altora dintre mai marii zilei, este deja arhicunoscut. Implicit că presa este controlată financiar de către politicieni şi joacă după cum le cântă aceştia, iar dacă te încăpăţânezi să nu faci parte din sistem, devii ţintă sigură a acestora.

Dar că există în anul 2013 primari plângăcioşi, care fac foştilor contracandidaţi serioşi dosar ca la securitate, cu care se plimbă pe la televiziunile prietene şi docile, care îl cocoloşesc regizat cu întrebări atent selecţionate, nu te-ai mai aştepta să vezi. Şi nici că acestea încalcă flagrant codul deontologic şi normele audiovizualului şi nici nu mimează vreun drept la replică acordat "condamnatului" în direct. Dar te dumireşti repede că trăieşti în România, ţara LOR. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...