Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 7 martie 2013

Bomba sociala a cuprins Romania

Nemultumirile protestatarilor de la companiile care risca sa fie inchise sunt doar parte din catastrofa ce se numeste "bomba sociala a Romaniei". Dupa stoparea activitatii la Oltchim, Arpechim sau Mechel, urmeaza noi valuri de disponibilizari si/sau privatizari "strategice" ( Posta , CFR, Tarom , etc)  puse la cale de Cabinetul Ponta. 

Nu stiu cine sunt consilierii premierului, dar este evident faptul ca fie sunt foarte slabi si il sfatuiesc prost, facandu-se de ras chiar si pe blogul personal unde se lauda cu scaderea CDS-ului. Vrajeala de copil prost ! Ce ma uimeste cel mai tare este faptul ca peroreaza pe la tembelizoare ca este surprins de lefurile mari( nesimtite) ale sefilor de la Posta, CFR si etc, dar tot el a dat liber la angajari , dupa ce Boc blocase angajarea pe posturi bugetare.

Pe langa toate acestea, invitat la o emisiune tv, ministrul  C-tin Nita a recunoscut ca a avut discutii cu doua companii mari din Romania care s-au plans de tariful mare la energie si faptul ca se vor retrage de pe piata romaneasca. Sa fie vorba despre lobby in incercarea de a obtine energie ieftina  ?  Oare Ford si Dacia sa fie cele doua mari companii ?

Taina : 
Plecarea investitorilor mari din tara si concedierea miilor de muncitori sau privatizarea facuta pe genunchi de catre Ponta, este adevarata bomba sociala care pare sa explodeze in viitorul apropiat. Forta de munca ieftina din Romania nu mai reprezinta un  avantaj, datorita costurilor la energie si taxe insuportabile pentru vesticii care au investit in tara noastra.  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...