Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 5 martie 2013

Adio si n-am cuvinte ! (funny)

Azi va fi ultima zi. De acum in colo o sa fiu mult mai liber si astfel pus in situatia de a le spune un sincer si bucuros: Adio si n-am cuvinte! Asta, pana la iarna viitoare, cand smerit ma voi intoarce la ele si le voi reevalua. Pana atunci insa, ma voi bucura de fiecare moment de libertate, lejeritate in miscari si voi savura fiecare adiere ce se strecoara subtil si abia perceptibila.

Da, azi o sa fie ultima zi in care o sa ne simtim aproape, o ultima zi in care o sa impartim aceleasi sentimente si intimitati. Dupa care o sa va multumesc pentru devotamentul de care ati dat dovada, de fiecare zi in care ne-am bucurat impreuna , de caldura cu care m-ati protejat. Unele dintre voi, ati fost alaturi de mine in zilele geroase si grele de pe parcurul acestor ani, altele ati aparut recent si ati dorit sa intrati intre favorite, asa ca, va multumesc pentru devotament .

De acum in colo, ma descurc si fara voi. Nu mai am nevoie de serviciile voastre, asa ca, dragi izmene, treceti in sertarul de jos al dulapului si asteptati cuminti pana ce iarna viitoare o sa isi faca aparitia. Ma descurc si fara voi in perioada urmatoare. De astazi ma voi descurca si fara voi, caci viata merge inainte. Si sincer sa fiu, ma cam saturasem de atatea toale grele pe mine, ca o varza burdusita. Ma sufocam deja de caldura voastra, asa ca va doresc odihna placuta: Adio si n-am cuvinte...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...