Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 19 februarie 2013

Tactica de asuprire a romanilor : Involutia si prostirea cetateanului

Daca in perioada de trista amintire din anul de gratie 1989 situatia economica era una excelenta si cu o piata de desfacere ce cuprindea intreg mapamondul, astazi suntem in plop, saracii Europei, cersetaorii si vasalii fara drepturi ai Vesticilor. Daca in vara lui '89 eram pe plus valoare si cu cca.10 miliarde $ in visteria tarii, dintre care 3 miliarde bani lichizi plus 5 miliarde in creante, plus 2 miliade in creante pe care Irakul ii datora Romaniei, bani pe care nu i-a mai putut plati din cauza agresiuniilor americane.

Am descris activitatea doar la export. Insa, Ceausescu intentiona sa modernizeze industriile romanesti cu tehnologie de ultima ora folosind proprii nostri bani. Pentru a nu lua de la camatarii lumii si-a trebui sa-i dam inapoi dublu sau triplu. Pentru aceasta chiar a dorit sa infiinteze impreuna cu Muammar Gaddafi o banca care sa concureze cu FMI-ul si sa imprumete bani tarilor socialiste. Acesta este si unul dintre realele motive pentru care masonii au decis lichidarea lui Ceausescu.

 Cand tu ca stat posezi un mecanism economic viabil, cu fabrici si uzine la cheie, nu trebuia decat sa se conserve si pe alocuri sa se imbunatateasca tehnologia, iar castigurile ajungeau in visteria tarii, nu a hotilor din SPARLAMENT. Va aduceti aminte de lozinca de trista amintire : Nu ne vindem tara ? Ei bine, au vandut-o mafiotii care s-au perindat pe la putere in frunte cu Iliescu, Petre Roman , Adrian Nastase, Patriciu si Tariceanu. 

 E ca si cum ar spune cineva : renunta la casa ta si la nevasta , ca administram noi totul. Adica iti vindem casa si tu stai in chirie, pe nevasta ti-o violam de cate ori avem noi chef, ca asa este mai bine. Cica, asta-i democratia!!! Devalizarea de bunuri si intrarea in randul sclavilor moderni! Las'ca-i fain asa ! DESTEAPTA-TE ROMANE !!!

Am ajuns sa fim condusi de o sleahta de semianalfabeti care au infestat Parlamentul Romaniei cu bacterii nocive produse de partidele USLamiste, cei care guverneaza si vor sa schimbe "Constipatia" ca de Constitutie nu se pot apuca. Cu oieri si mecanici sau lucratori manuali nu poti schimba in bine legile sau CONSTITUTIA Romaniei.

Am ramas doar niste vasali ai vestului salbatic, cei care ne-au refuzat dreptul la munca, la o viata decenta in propria patrie, dar ne-au dus cu presul democratiei, al libertatii si bunului trai, fapt care s-a dovedit doar o minciuna crasa prin stransoarea curelei de AUSTERITATE impusa de acelasi mecanism camataresc FMI, de bogatii Europei care au dorit doar o piata de desfacere si mana ieftina de lucru in Romania. Asa s-a ajuns in situatia de fata, prin tradarea alesilor locali, cei care s-au imbogatit nesimtit de mult din procentele acordate de capitalistii straini ca recompensa pentru vanzarea fabricilor si uzinelor, a serelor, terenurilor si utilajelor din tara.

Taina :
Ramane intrebarea fireasca pe care si-o pun romanii adesea : Ce ne ramane de facut ? Plutonul de executie sau revolta sociala ???

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...