Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 25 februarie 2013

Senzationalul secret : Demisia Papei Benedict este legata de homosexualitatea preotilor de la Vatican.

Adevaratul motiv pentru care Papa Benedict a luat hotararea de a demisiona din functie, este legat de descoperirea unei retele extinse de preoti homosexuali de la Vatican. Totul s-a descoperit dupa ce Suveranul Pontif, i-a delegat pe trei cardinali sa se ocupe de studierea "Dosarului Rosu" care contine cca 300 de pagini si poze incendiare in care preotii sunt surprinsi in ipostaze incriminatoare facand sex cu barbati.

Cei trei cardinali care s-au ocupat de caz,Julian Herranz, Joseph Tomko si Salvatore De Giorgi, i-au imanat pe data de 17 ianuarie dosarul cu probele stanse, iar Papa Benedict a luat hotararea de a demisiona. Dosarul o sa fie predat urmatorului Papa, pentru a fi studiat. Incalcarea celor zece porunci de catre preotii degenerati  printre care : sa nu furi, sa nu preacurvesti(adulter), cat si vasta retea de preoti gay din cadrul bisericii catolice care nu mai putea fi controlata de catre Suveranul Pontif, a fost cauza majora a demisiei acestuia.

Cei trei cardinali, denumiti generic si agentii "007" de catre presa italiana si cei de la Vatileaks, au fost cei care l-au incriminat si pe consilierul personal al Papei de furt de documente secrete papale, care au aparut si in presa si cu care se dorea incriminarea Papei pentru faptul ca incerca sa musamalizeze situatia.

Despre scandalul preotilor gay a relatat si jurnalistul Carmello Abbate in cartea intitulata "Sex la Vatican" in care descrie cu lux de amanunte despre relatiile homosexuale practicate de clerici si chiar a Guvernatorului provinciei Lazio,  Piero Marrazzo, cu un travestit cu nume de scena "Brenda" care a fost gasit mort in anul 2009.  Sunt aduse acuzatii grave preotilor de grad inalt si chiar cardinalilor de la Vatican care frecventau clubul elitist de transexuali din reteaua de prostitutie a Romei. sursa: The Daily Beast

Taina:
Ratzinger a lasat in grija succesorului misiunea ingrata de a deconspira numele preotilor incriminati in acest " Dosar  Rosu " si de a risca zdruncinarea din temelie a bisericii catolice, el dezicandu-se de acuzatii. Lasand astfel o grea mostenire pe umerii succesorului, care , fie risca sa faca publice numele si sa-i destituie pe vinovati, urmand probabil o pierdere majora de enoriasi catolici, fie trece cu vederea si musamalizeaza toata treaba. Ramane de vazut ! 

2 comentarii :

  1. Keep on writing, great job!

    Review my weblog :: jocuri online copii

    RăspundețiȘtergere
  2. I am actually grateful to the owner of this web page who has shared this wonderful article at here.


    Also visit my website :: cele mai tari jocuri cu masini gratis

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...