Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 6 februarie 2013

Politrucii cu promisiunile, iar cetatenii cu sperantele

Furturile si coruptia politrucilor n-au aparut asa peste noapte, ele ne-au afectat imediat dupa momentul '89. Degeaba incercam sa gasim tapi ispasitori doar la guvernarile trecute ( care au partea lor de vina) , adevarul este ca  USL -ul a atins punctul culminant al ipocriziei . Avem o datorie de cca 99 miliarde de euro, iar economia noastra este distrusa, in stare de agonie ca un muribund.

Am ajuns o simpla colonie a intereselor FMI si UE , cei care ne dicteaza ce sa mai privatizam sau ce masuri de austeritate sa se mai impuna populatiei. Imi aduc aminte ca anul trecut cand era in opozitie Ponta declara ca o noua transa de imprumut ar fi o crima impotriva poporului roman. Colonialistii nu ne mai incalca la propriu , dar ne domina economia si astfel suntem la cheremul lor.

Politrucii din toate guvernarile de pana acum ne-au vandut puterilor colonialiste fara macar sa ne intrebe daca suntem de acord cu un imprumut de la FMI sau sa aderam la UE. Totul s-a facut dupa dorinta politicienilor fara un referendum prealabil.  
Raspunde cineva pentru acest abuz impotriva vointei poporului roman?

Taina:
Imi aduc aminte ca anul trecut pe vremea asta USL-ul incerca sa scoata oamenii din casa la manifestatii de strada. Acum incearca sa-i abureasca cu tot felul de promisiuni, doar sa nu se revolte populatia nemutumita si flamanda. Din pacate, minciuna are picioare scurte si gaura din buget nu poate fi astupata. FMI i-a intors spatele lui Ponta, poporul freamata de nemultumire, asa ca , explozia mamaligii este cat se poate de aproape.  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...