Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 22 februarie 2013

Opriti hegemonia liberala care asupreste Fagarasul

Hegemonia PeNaLa din Fagaras
Scriu de ceva vreme la Opinia Fagaraseana, cam de cand a aparut pe scena, ca sa fiu sincer si complet in afirmatii, site care se vrea un aparator obiectiv al cetateanului oropsit de soarta.

Am prezis inca din vara ca PNL-ul s-a intarit peste masura si riscam o dictatura impusa de clanul celor din PNL, dar nimeni nu m-a luat la acel moment in seama, toti locuitorii urbei jubilau de fericire ca au scapat de Mihaita si-i felicitau pe liberali pe toate caile mass-media existente de succesul reputat in alegeri. Toate bune si frumoase, numai ca euforia a tinut destul de putin, iar abia acum incep sa inteleaga si fagarasenii ca au cam  fost trasi in teapa de liberali. De cand au tot controlul, dar absolut tot controlul orasului( cu binecuvantare de la baronul judetean zis si Nasul Galben KKanescu) nu au facut absolut nimic in beneficiul urbei noastre. Ba dimpotriva, si-au angajat toti vasalii si rudele lor in posturile cheie incepand cu PRIMARIA, spitalul ( unde scandalul continua), piata, cetatea, Ecoterm ( unde au impus un habarnist si taxe ilegale ce depasesc bunul simt si logica), Salcoserv ( alt domeniu in care directorul corupt este cercetat penal si muncitorii il contesta).

Pana la un punct am considerat hazlii ineptiile si numirile in functie facute de catre primarelul si gasca lui de mafihoti galbeni, incepand cu numirea viceprimarului ( tot PeNaL cu dosar) si pana la cele ale directorilor numiti politic la institutiile enumerate mai sus. Ei, lasa ca o sa "ne radem" si o sa facem caterinca de prostiile debitate de personajele unse in functiile de conducere, numai ca, pana la urma s-a dovedit ca aceste personaje imorale isi rad de noi si pe banii nostri.

Ultimele iesiri in decor au fost cele ale directorilor impusi de liberali, in speta Ecoterm , unde baietelul ala care se crede manager nu este in stare sa explice jaful impus cetatenilor cu acordul consilierilor locali, ci flutura prin fata nemultumitilor o lege stupida data acum cativa ani de niste  politruci retarzi ( vezi si declaratia fostului consilier local Vaju care s-a plans unui ziar local de taxa nesimtita si aroganta directorului care l-a plasat la un subaltern pentru clarificarea situatiei, ca el era depasit).

O alta nemultumire a fagarasenilor este legata de salubritate si in special fata de directorul Marian, cel care are plangere penala facuta de catre angajatii de la Salcoserv pentru abuzurile sale si pretul nerusinat de mare impus pentru aceste servicii care lasa de dorit.

Cea mai mare nemultumire a fagarasenilor tine de conducerea Spitalului Municipal Fagaras, scandal care pare sa nu se mai termine din cauza directorilor de acolo ( vezi cazul in care managerul liberal Ghetea si-a vandut ilegal si fara licitatie cartofii catre unitatea pe care o conduce) care ba sunt contestati de salariatii care intra in greva, ba sunt huliti de pacientii care-i acuza de diferite rele tratamente semnalate si prin presa locala.

Taina:
In concluzie, incepe nemultumirea populatiei sa isi faca simtita prezenta prin semnalarea revoltelor din institutiile enumerate in articol,  fata de hegemonia galbena care a pus stapanire pe oras. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...