Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 9 februarie 2013

Noi nu suntem urmasii Romei ! Romanii sunt descendentii traco-geto-dacilor

Toata mass-media a vuit anul trecut despre studiul de PALEOGENETICA relizat in Germania de domnul Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald, directorul Institutului de Biologie Umana si Antropologie al Universitatii din Hamburg, si doamna Dr. Georgeta Cardos, cercetator stiintific biolog, specialist in genetica.

Dar sa vedem ce cuprinde acest studiu si concluziile la care au ajuns specialistii, o teorie care a bulversat intreaga pleiada de istorici aserviti ocultei care ne ascunde adevarul despre adevarata noastra identitate. sursa: aici

Paleontologia - se ocupa cu studiul ADN-ului vechi ( chiar si degradat ) , stabilind astfel originea si evolutia omului, dar si a genomului uman, migratiile populatiilor umane, relatiile de inrudire ditre populatiile umane vechi si cele actuale. Astfel s-a ajuns la concluzia ca noi suntem urmasii nemuritori ai dacilor, cei care se trageau la randul lor din neamul tracilor. In concluzie, noi nu suntem urmasii romanilor, ci a traco-geto-dacilor ! Continuitatea noastra genetica este confirmata de studiile care au prelevat ramasite osoase apartinand populatiilor vechi de acum 2500-5000 de ani care au trait pe teritoriu Romaniei cu cele ale populatiei actuale, pentru verificarea gradului de rudenie. Asadar, povestea colonizarii noastre de catre romani prin impreunarea colonialistilor cu femeile dacice, nu este plauzibila. ( De parca toate femeile din acea perioada au fost despartite de barbatii lor si supuse imperecherilor fortate, doar pentru distractie si nasterea unor metisi !!! )

Studiul a avut la dispozitie material osos din peste 20 de situri din Romania (bazinul carpato-danubiano-pontic), de la un numar de 50 de indivizi apartinand populatiilor vechi (22 din epoca bronzului, 28 din epoca fierului).

Concluzia studiului :
Fondul genetic de baza dovedeste continuitatea si legatura populatiei din Romania cu populatiile vechi care au trait acum 2500-5000 de ani, chiar daca exista si urme genetice ale populatiilor migratoare.

Actuala populatie a Romaniei se inrudeste genetic cu populatiile Greciei si Bulgariei, care se trag si ei din traci si intr-o mica masura si cu populatia italiana din nordul acestei tari. Deci, nordicii italieni isi trag obarsia din vechiul Arc Carpatic!
2 comentarii :

 1. If you are going for finest contents like I do, simply go to see this
  site everyday because it presents feature contents, thanks

  my blog - jocuri online bani reali

  RăspundețiȘtergere
 2. Very descriptive post, I liked that a lot. Will there be a part 2?  my web page - jocuri 3d online

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...