Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 13 februarie 2013

Deconspirarea securistilor din cadrul USL

Ca urmare a atacurilor din presa, patronul RTV , deputatul PSD Sebastian Ghita, i-a atacat pe liberalul Sorin Rosca Stanescu, pe Dan Voiculescu, patronul trustului Intact si presedinte de onoare al PC, dar si pe omul de afaceri Ioan Niculae, ca sunt "fosile comunistoide" si agenti infiltrati care deservesc Rusia.

Totodata, tanarul deputat Ghita afirma ca si conturile secrete din Cipru ale acestot agenti secreti vor fi date publicitatii, de catre autoritatile europene de lupta anti-evaziune si anti-frauda. Pe langa acuzatia ca cei enumerati mai sus sunt agenti secreti si informatori, ne mai indica si faptul ca actualul lider PNl, Crin Antonescu, este consiliat de fostii sefi ai SRI si SIE, virgil Magureanu si Catalin Harnagea.

In contrapartida, Sorin Rosca Stanescu il acuza pe Ghita ca ar fi la randul sau un informator al unei agenti prin urmatoarea declaratie : "Ati mintit cand ati jurat pe Biblie ca nu ati colaborat cu vreun serviciu secret si ca v-ati facut o mare parte a averii prin contracte pe care v-a ajutat sa le obtineti generalul SRI Zamfir".

Sa fie un razboi al serviicilor pentru suprematie sau un avertisment lansat la adresa tanarului deputat ?

Stanescu e acuzat de ANI. Voiculescu si Nicolae, de procuratura. Legaturile cu Rusia sunt evidentiate de parteneriatul dintre S.R.Stanescu si Vantu, D. Voiculescu si Kokalis, dar si Ioan Niculae cu Gazprom.

Datorita acestui razboi mediatic al serviciilor, iata ca aflam si noi adevaruri din gura informatorilor care lanseaza acuze directe pe calea undelor. Incoltit si pus la colt, Ioan Niculae incepe sa 'ciripeasca' in speranta ca isi va mai salva pielea. Iata si declaratia : “Nu domnul Maior conduce SRI, ci şeful politic. E acel domn Coldea care dă note despre toţi acei oameni de afaceri români ca să-i bage în puşcărie , sperând că işi va lua activele”, a spus Niculae.

Ioan Niculae a respins acuzatiile formulate de Sebastian Ghita la adresa lui si a sustinut ca atitudinea acestuia demonstreaza ca este doar informator al Securitatii. “Sunt convins că nu e un agent sau ofiţer de informaţii real, ci doar informator, altfel nu putea fi atât de prost să se desconspire aşa de repede. El a ieşit la bătaie să-şi apere serviciul din care face parte ca informator (…) A ieşit să-şi apere şefii… e un căţel care latră ca să-şi apere stăpânii”, a comentat Niculae.

Deputatul PNL S.R.Stanescu riposteaza la acuze si afirma ca Ghita este ofiter sub acoperire racolat chiar de generalul adjunct al SRI Gioni Popescu.


“Sorin Rosca Stanescu ramane un om duplicitar care foloseste metode securiste. Nu stiu exact raporturile sale cu securitatea ceausista, dar obiceiurile sale sunt aceleasi. Atacul sau la adresa serviciilor de informatii romanesti este de factura sovietica si a aparut intr-o saptamana in care trustul lui Voiculescu ataca si el serviciile de informatii ale Romaniei, iar fostul ofiter al securitatii Ioan Nicolae, cunoscut colaborator al firmelor de gaze din Rusia, ataca in emisiuni platite eforturile Romaniei in domeniul exploatarii gazelor de sist si acuza si el SRI si SIE. Mai curios este ce legatura este intre Voiculescu, Rosca Stanescu si Ioan Nicolae decat ce spune Rosca Stanescu. Nici un serviciu de informatii care a implementat in functionarea sa valorile democratice si ale carui metode de lucru sunt validate prin mecanismele de cooperare si verificare cu partenerii externi nu isi poate permite sa formeze sau sa accepte infiltrari in cadrul comisiei parlamentare de verificare. Rosca Stanescu vorbeste pentru a-si acoperi fapte penale si istorii mai vechi”
, a declarat Sebastian Ghita.

Taina :
Interesant modul in care se duce acest razboi de dominare si izbucnirile nervoase ale agentilor sub acoperire care se acuza reciproc de destabilizare si tradare. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...