Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 15 februarie 2013

Criza si iminenta revolta sociala


Ca toti habarnistii ajung in politica este o certitudine confirmata prin  perindarea tuturor nulitatilor din diferitele partide , la putere, acolo unde odata ajunsi incep da debiteze numai prostii. Fie ca este vorba despre politrucii din capitala, fie de cei mioritici . Toti, dar absolut toti acesti insetati de putere si averi ilicite, incep sa gafeze si sa faca afirmatii dintre cele mai trasnite.

De buna seama, chiar noul premier s-a hazardat sa ne vorbeasca despre " stimularea consumului " si iesirea din criza. Aiurea! Asta habar nu are cu ce se mananca economia! Daca inaintasii lui in ale guvernarii( ma refer la PDL-isti) impreuna cu FMI-ul au implementat si testat in PREMIERA masurile de AUSTERITATE asupra poporului roman, iata ca la sfarsit s-au vazut nevoiti sa recunoasca mai cu o jumatate de gura ca de fapt a fost o hotarare total GRESITA si luata in pripa, pe genunchi.

Pai, cine ne vorbeste nou despre relansare si economie, unii care n-au lucrat in viata lor la privat ci doar au facut contracte cu statul sau au imparit functii in partid pe bani grei ? Cei care au primit contracte de la baronii judeteni, contracte in valoare de sute de mii de euro pentru un gard sau rebilitarea unei cladiri, scoala, gradinita , borduri si pavele sau chiar contracte de milioane de euro pentru sosele si etc ?

Nicusorilor, majoritatea populatiei sufera de infometare din lipsa mijloacelor banesti, ca urmare a lipsei locurilor de munca, a preturilor si impozitelor foarte mari. Unde mai adaugam si persoanele de varsta a treia care sunt nevoite sa dramuiasca  bruma de pensie pentru a face fata nevoilor pentru servicii, medicamente si ce ramane : alimente. Daca mai au in intretinere si un nepot sau doi, ramasi in grija lor, ca urmare a emigrarii parintilor in tari cu economie mai prospera, saracia este garantata.

Taina:
Cu atatea greutati si greve generate de nemultumirea alegatorilor care s-au vazut inselati in asteptari de cei pe care i-au votat, iminenta unei revolte sociale este garantata! Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...