Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 14 februarie 2013

Acuzatii grave de bisnita la adresa BOR si a clericilor care sunt catalogati drept derbedei, in frunte cu patriarhul Daniel

O reactie neasteptat de dura la adresa Bisericii Ortodoxe Romane, cade ca o sentinta a "Inchizitiei Tiganesti" prin reprezentantul PSD, deputatul Madalin Voicu ( de etnie rroma, adica tigan , mai pe romaneste ) cel care ii acuza pe preoti ca si-au transformat " meseria in bisnita, iar preotii sunt niste derbedei, in frunte cu Daniel."

Un atac fara precedent la adresa clericilor venit chiar din partea unui reprezentatnt al Parlamentului, porta-vocea PSD-ista a mizeriilor concepute in laboratoarele comuniste , un fel de GG Behali mai scolit, dar cu vioara in loc de mioara.

O veche zicala romaneasca spune cam asa : "Sa nu faci ce face popa, sa faci ce zice popa !" Este adevarat ca ar fi de dorit ca preotul sa se comporte in viata, intre credinciosi si in familie, in asa fel incat sa se poata spune: "Sa faci ce face si popa, si tot ce zice/invata popa!“

Este foarte bine sa ne exprimam propria parere, dar nu ne este permis sa dam sentinte publice despre reprezentantii ortodocsiei. Or chiar asta nu inteleg multi, desi se dau crestini. Nici mie personal nu imi este pe plac atunci cand preotii citesc in plina biserica ( striga chiar) numele celor care doneaza sau dau pomelnice in biserica( acatiste) . Adevaratii preoti ( cei din salba manastirilor din Tara Fagarasului) citesc in gand numele trecute pe pomelnic !!!

Oricum, ceea ce a spus deputatul Madalin Voicu, a fost deja semnalat de catre reprezentantii din interiorul BOR, monahi renumiti precum Anania , Parvu, care erau indreptatiti sa faca afirmatii la adresa colegilor. Voicu ar face bine sa se refere la mizeriile din cadrul Parlamentului, la speculatii si afaceri dubioase sau chiar la ilegalitatile facute de etnia din care face parte. Asa ca , mai usor cu vioara maestre, ca se rupe coarda !!!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...