Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 14 ianuarie 2013

Televizorul care ne spioneaza

Daca pana acum urmaream pe micile ecrane in liniste anumite emisiuni, iata ca, de acum inainte ne vor privi si pe noi cei interesati sa ne conduca si sa stie fiecare miscare a noastra. Ce vreau sa spun? Pai, nu le mai ajunge mafiotilor ca ne spioneaza pe internet, prin GPS, telefoane celulare, acum au inventat si televizoarele inteligente, cele care ne vor localiza si vor transmite toate datele si programele pe care le urmarim. ASTFEL, o sa stie cei care ne vor sclavi disciplinati, ce fel de emisiuni urmarim, cu cine suntem in casa si eventual ...ce facem si sub patura, cu sotia sau amanta!

 In noua lume a tehnologiei, televizoarele nu există doar pentrua fi privite, ci si pentru a-i privi la randul lor pe telespectatori. Producatorii incearca sa ne linisteasca, spunand ca este vorba doar despre : "Televizorul inteligent" care va recunoaste persoana care se află in fata sa, urmand sa sugereze fiecarui membru al familiei recomandari personalizate. Televizorul este dotat cu senzori si are capacitatea de a recunoaste vocea utilizatorului, folosind aceste instrumente pentru a identifica „interlocutorul”, caruia ii poate oferi totodata optiunea de a urmari transmisiuni de pe Internet, alaturi de programele TV tradiţionale.

Reprezentantul companiei TCL afirmă că producătorii de televizoare nu sunt interesaţi de monitorizarea publicului, astfel că dispozitivele inteligente vor beneficia de opţiuni. „Noi suntem o companie de echipament tehnologic. Dorim ca utilizatorul să aibă parte de o experienţă plăcută. Dacă telespectatorii se simt incomodaţi de faptul că sunt monitorizaţi, atunci pot opta să nu folosească aceste caracteristici. Le pot opri”, a concluzionat Wang. De pe Descopera

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...