Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 30 ianuarie 2013

Rusia pregateste o arma de doborare a satelitilor americani

In cazul unui conflict armat, lichidarea sistemelor de comunicare si navigatie prin sateliti ar putea afecta activitatea fortelor americane sau NATO care folosesc acest sistem inteligent de sateliti. Altfel spus, gidarea si functionalitatea trupelor ar putea fi anihilata prin distrugerea satelitilor, ramanand fara comunicare si localizare sau coordonare eficienta si in timp util.

Ministerul Apararii din Rusia anunta ca se lucreaza la un sistem de distrugere a satelitilor americani, punctand astfel forta militara de care dispune. Componenta sistemului include si un complex de radare, dotate cu componente aditionale cu utilizarea fascicolelor laser pentru determinarea exacta a orbitei si vectorilor de miscare a satelitilor.

Distrugerea efectiva a satelitilor va fi realizata cu ajutorul unor versiuni specializate a avioanelor MIG 31 BM – D capabile sa ajunga in straturile superioare ale atmosferei si sa lanseze rachete 79М6 Kontakt supranumite “lichidatoarele de sateliţi”. sursa:valentin m.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...