Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 28 ianuarie 2013

Partidul " Totul Pentru Tara " a pichetat sediul FMI

Iata ca exista si oameni cu "presiune in instalatie" si care spun lucrurilor pe nume, membri si simpatizanti ai Partidului "Totul Pentru Tara"care au luat atitudine prin pichetarea sediului reprezentantei FMI din Bucuresti. Acestia si-au strigat nemultumirea fata de imixtiunea Fondului Monetar International  in economia romaneasca si reformele antisocociale , antinationale, puse in aplicare cu ajutorul guvernatilor care au negociat cu acesti camatari internationali.

Manifestantii au scandat lozinci de genul : “FMI, club de hoti / Camatari si mafioti!” si “Afara, afara, cu FMI din tara!” sau “Jos guvernul FMI”!. Mentionez ca singura tara care a reusit sa isi renegocieze acordul cu FMI  la presiunea populatiei a fost Islanda, tara care si-a demis doua guverne si bancherii corupti, iar FMI a fost pus in situatia sa accepte o dobanda minima si sa plece din tara. Asta da initiativa !!!

Protestatarii au mai tinut sa precizeze ca populatia Romaniei nu a fost consultata daca doreste sau nu incheierea unui acord cu FMI , faptul ca s-a negociat cu usile inchise si o dobanda enorma sau lipsa de transparenta in utilizarea banilor imprumutati. Pe langa toate acestea manifestantii i-au facut direct responsabili pe reprezentantii FMI pentru masurile de austeritate impuse de guvernanti, lipsa medicamentelor, inchiderea spitalelor, pentru infometarea populatiei si parasirea patriei in cautarea unui loc de munca peste hotare, in conditiile in care membri ai FMI au recunoscut ca aceste masuri au fost gresite !!!!

Colac peste pupaza, Guvernul Insolventa condus de Pinocchio de Romania a anuntat prin ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, ca sunt nevoiti sa concedieze 10% dintre bugetari, adica 120.000 de oameni, asta datorita esecului in negocierea cu FMI si lipsei de lichiditati( nota mea).

Taina:
Anuntul a fost unul sec si fara explicatii date populatiei pentru ca exista teama de violente si manifestatii de strada. Pur si simplu nu mai sunt bani  iar Victoras cu nasul mare s-a retras in cochilie, in loc sa isi asume esecul si sa fac el acest anunt de importanta vitala pentru tara. El este viteaz doar in comparatii cu micutul Emil Boc si ce nu a realizat acesta, in rest, apa de ploaie.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...