Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 10 ianuarie 2013

Parlamentarii frecangii. Dreapta o freaca cu stanga si stanga o freaca cu dreapta.

Sa te crucesti si alta nu, nenicule. Balamuc in toata regula, ca la noi, la nimeni. Ma uit la hoarda de sparlamentari, adica frecangii de stanga sau lustruitori de dreapta, tot un drac. Numai ca, cei de stanga o freaca cu dreapta, ca au satisfactia ca n-o fac chiar cu mana lor, pe cand cei de dreapta o fac cu stanga, amagindu-se singuri.

Ce adunatura de smenari si interlopi adunati laolalta, de iti vine sa dai foc SPARLAMENTULUI ca sa scapi de scursuri, asa cum odinioara se scapa de boierii nesatui pe care-i aduna domnitorul intr-un conac la ospat, dupa care le dadea foc. 

Nu o mai lungesc, dar cand vad mutrele hidoase ale sparlamentarilor cu vechi state de plata si nesatui de avere, batrani mucegaiti impregnati din plin cu miros de naftalina politica, dar si new-entry, adica bobocii intrati de curand pe listele parlamentare, ma apuca asa o senzatie de voma, adica am inlocuit niste derbedei cu o hoarda de flamanzi, mai numerosi decat hoardele lui Gingis-han.  As putea si sa-i nominalizez, dar cu siguranta ii cunoasteti, asa ca ma abtin. 

Acum ca suntem la inceput de an, vad ca o sumedenie de politruci angajati la stat pe salarii babane ce ajung la cca 6000 de lei net, masina (Logan , ce-i drept) la scara si sume forfetare numite si bonusuri, apartament platit, etc. Culmea ca toti acesti rechini, vad in 2013 un An Nou mai bun pentru ei, ca doar nu pentru noi ce mama zmeului ?

Taina:
Imi place cand iese cate un fandosit din asta pe la posturile locale de televiziune si declara ca el a muncit onest si in general doar la privat. Ca si-a agonisit cu multa truda si migala averea ( chiar daca in realitate au avut contracte cu statul din care au castigat banet cacalau) si acum doreste doar sa ajute comunitatea locala. Basti ma cacanarilor!

PS: Ma amuza sfatul pe care-l dau ei populatiei : Pune-ti osul la treaba si nu mai asteptati posturi si promisiuni de la partide. Sa muriti voi, gaozarilor ! Capuse ordinare care ati supt toti banii de la buget.          

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...