Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 17 ianuarie 2013

Parlamentarii cer cazare la ospiciul de nebuni

Fauna alesilor este pestrita si s-a multiplicat datorita lui Ponta si Antonescu. Reducerea diurnei de cazare pentru alesii nostri din Parlamentul Romaniei de la colosala suma de 7500 RON la 4000 de RON a cam incins spiritele. De fata cu presa cei mai multi se declara multumiti si cu aceasta suma dar cu usile inchise fac presiuni si cer menajera (sau prostituata de lux) care sa le faca menajul NECESAR macar o data la doua saptamani( ca deh, sunt plecati de langa nevasta).

opiniafagaraseana.blogspot.com

Acum se renegociaza contractele si alesiii fac lobby pentru a ramane cazati la hotel, refuzand cu inversunare sa stea in chirie. Motivatia :" Daca locuim la bloc, ne pot ataca vecinii nemultumiti de hotararile nepopulare " . Pai cazati-va intr-o cazarma de soldati ca si asa sunt goale sau direct la ospiciu de nebuni. Ca oricum nebunii stau afara printre oameni si ajung in Parlament, iar oamenii normali sunt inchisi in respectivele locatii.

Taina:
Atata timp cat exista fraieri care sa voteze toti nebunii pe care-i scoate in fata partidele din teritoriu, vor exista astfel de capuse care isi aroga doar DREPTUL de a cere , fara sa dea nimic in schimb. Doar din 4 in 4 ani dau cate o masa si o plasa si cu asta basta.  Asta-i tara din Carpati, asteptam doar sa ne dati !

PS: Nu mai puneti botul la vrajeala jurnalistilor din trusturi, ca astia sunt platiti sa va DEZINFORMEZE . Cea mai puternica arma este manipularea populatiei prin presa scrisa si televiziune. Sunteti prea creduli daca puneti botul la ceea ce scriu ziarele sau la ceea ce spune o duduie pe sticla. Informatia corecta o veti gasi doar daca luati pulsul strazii si cateva publicatii independente sau bloguri. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...