Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 15 ianuarie 2013

Mustele trag la cacat : crinul care a ucis liberalismul

Un caracter vulcanic mereu pus pe critica si hartza cu un limbaj colorat si gesturi evazive, liderul PNL este un   despot care nu se sfieste sa raspopeasca incomozii care au avut curajul sa carteasca, sa incerce sa se opuna ideilor de tip fascist ale Crinului. Dupa umila mea parere, este cam tarziu sa se opuna fatis unui dictator cuprins de paranoia megalomaniei, care nu s-a dat in laturi sa excluda fara drept de apel pe cei cutezatori. Placerea de a umili si calca in picioare personajele marcante care si-au permis sa critice constructiv deciziile despotului, au pus pe jar intreaga aripa liberala care se vede pusa sa aleaga intre un lider coleric care si-a atras vasalii de partea sa ca mustele la cacat, ori sa urmeze figurile emblematice ale liberalismului care s-au trezit din hibernare si risca sa fie exclusi la congresul ccare se apropie.

opiniafagaraseana.blogspot.com
 In cazul in care reuseste sa-i excluda pe Chiliman, Orban si Tariceanu, mai urmeaza doar sa-i imbrace in uniforma umilintei pe toti vasalii care-l urmeaza si sa dezbine partidul. Nu ca ar fi o premiera, ca doar s-au mai despartit liberalii in trecut, dar odata precedentul instalat nu mai exista cale de intoarcere.

Taina:
Este doar o chestiune de timp pana ce colericul Crin o sa isi imprastie duhoarea pestilentiala peste alti si alti membri liberali cu care o sa se razboiasca, ca asta este menirea lui sa fie in conflict permanent cu cineva. Se naste intrebarea fireasca: cand o sa isi atace aliatii din coalitie ? 

PS: Dreapta liberala este pe cale de disparitie iar liberalii autentici au sanse relativ mici sa-l rastoarne pe distrugatorul de partid. O rezistenta fatisa si bine inchegata ar mai putea revigora acest partid... 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...