Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 11 ianuarie 2013

Mitomanii : Guvernul Ponta I si Ponta II se acuza reciproc

Premierul Victor Ponta a rostit vorbe grele despre "starea natiunii " si s-a plans ca aceasta stare dificila este cauzata de greaua mostenire lasata de precedentul Guvern Ponta I . Acuma, se naste intrebarea fireasca, cand a mintit mai mult premierul, in prima guvernare atunci cand facea promisiuni electorale, sau acum in cea de-a doua ? In amandoua, evident.

opiniafagaraseana.blogspot.com

"Nu vreau sa fiu rachinuos si sa dau toata vina pe predecesorii mei, dar si cabinetele Boc 1, 2, 3  si fara numar au determinat aceasta stare precara,  in consecinta vreau sa recunosc ca acordul "criminal" cu FMI nu mai este atat de pagubos, acum ca suntem din nou la guvernare. Imi fac 'mea culpa' si recunosc ca toate relele parvin de la deciziile cabinetului Ponta I care a devalizat tara. "

Rezultatele ne arata ca premierul a mintit fara sa clipeasca in ceea ce priveste datoria publica si PIB-ul Romaniei. Numai daca luam in calcul datoria publica, in 2008 era de 28 mld. de euro, iar in 2012 de 51 mld. de euro. PIB a scazut de la 139 mld. de euro in 2008, la 118, 124, 131 si respectiv la 132 mld. de euro in 2012. Cica fiecare cetatean datoreaza 2500 de E, dar in realitate aceasta suma se dubleaza, conform  declaratiei celor de la Banca Nationala a Romaniei : datoria externa TOTALA a ajuns la 100 de miliarde de EURO.

Taina:
Promisiunile electorale au fost si vor ramane doar o iluzie pentru prostii care voteaza, iar realitatea ne arata ca doar cei care au rude sau relatii cu apropiatii politrucilor vor avea patru ani de prosperitate, pentru majoritatea palmasilor urmeaza patru ani de AUSTERITATE.

PS: Imi imaginez cam ce gandeste marele strateg si fost premier, Adrian Nastase, despre mitoman : " Ai distrus tot ce am cladit cu atata truda".  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...