Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

miercuri, 16 ianuarie 2013

Ministrul Sanatatii finanteaza doar spitalele de stat

Ministrul Sanatatii confunda CAS-ul cu taxele si impozitele locale de care vrea sa se foloseasca dupa bunul plac. In primul rand, asigurarile sociale de sanatate NU SUNT bani publici ci sunt bani privati ai contribuabililor fie ei angajati la stat sau privati, ori persoane care NU LUCREAZA IN ROMANIA dar platesc CAS-ul.

Nu confundati marfa cu ambalajul, respectiv ciocolata cu staniolul ! Casa de Sanatate doar gestioneaza banii contribuabililor - dar nu in scopul strict pentru care au fost colectati - pe care-i vireaza in stil abuziv la buget ca sa se infrupte guvernantii si camarila care i-a propulsat in varf. 

opiniafagaraseana.blogspot.com

Taina:
1. Banii de la Casa Nationala de Sanatate, insumeaza contributia cetatenilor care NU vor mai ajunge si la spitalele private. Fagarasul, nu are asa ceva, dar initiativa ramane o mare ticalosie antidemocratica. Adicatelea, Nicolaescu vrea sa obtina un plus de 10%  cxae sa intre pe mana lui si a managerilor pusi de el. Mare puslama liberalul asta vopsit !!!

2. Dupa mintea acestui ministru, ar urma sa decida el nevoi au pacientii din spitalele judetului nostru si chiar sa decida managerul care sa ocupe postul. Nu ca ar conta prea mult in Fagaras care oricum este controlat de galbejitii de liberali care si-au si impus managerul.  


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...