Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 21 ianuarie 2013

In USL s-a rupt vraja de iubire :Ghimpele trandafirului reguleaza crinul?

Ce iti este si cu fotosinteza asta dom'le, hranesti plantele cu iluzii dupa care intervine regula organica, regulatul fraticid sau altfel spus : ghimpele trandafirului contra miesmei pestilentiale a crinului. Sa fie oare acesta primul semn al canibalismului dintre plante sau doar lupta pentru suprematie ?


Rasuna valea zbuciumata de strigatul in agonie : S-a desteptat din amorteala crinul vesnic adormit ? Acesta si-a dat seama ca primul trandafir al vaii are prea multa putere si il cam strapunge cu ghimpii otraviti. Cu alte cuvinte, co-presedintele de alianta USL si-a dat seama ca premierul detine puterea si este pe cale sa-l suprime, astfel ca, nu mai este de acord ca toata puterea sa fie concentrata in mainile premierului.

Crin Antonescu : „Unii pesedişti sunt mâhniţi că nu sunt singuri la guvernare“.

Victor Ponta : "Niciun ministru nu este de neinlocuit si nimeni nu mi-a comunicat ca nu ar fi multumit. Nu tin cu forta pe nimeni, nu sunt condamnati la locul de munca. Amatori de functii in guvern sunt destui", a mai spus premierul.

Crin Antonescu : "Nimeni nu e tinut cu forta in Guvern. Insusi premierul a fost de multe ori nemultumit, insa nu s-a grabit sa plece".

Victor Ponta : "Eu stiu ca am discutat structura guvernului si e o structura buna si sper sa functioneze. Daca cineva e nemultumit de structura guvernului, nu-l tine nimeni, poate sa plece", a spus seful Executivului.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...