Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

duminică, 27 ianuarie 2013

Guvernul Insolventa : Pinocchio in varianta romaneasca

Incep postarea printr-un citat celebru " daca nu-i poti convinge, incurca-i ". Cu alte cuvinte, premierul este un  demagog care manipuleaza si distorsioneaza adevarul prin metoda denumita strategie de diversiune. Seamana foarte mult cu personajul descris de Carlo Collodi, Pinocchio, cel caruia ii crestea nasul de cate ori mintea.

Dar sa revenim la tactica celui care conduce Guvernul Insolventa, prin abaterea atentiei multimilor infometate de la adevaratele probleme sociale, catre cele de can-can si importanta minora, scandal mediatic, manipulare si dezinformare.  

O strategie cu care se incearca pasarea incompetentei in curtea adversarilor politici, dand vina pe greaua mostenire. Un exemplu in acest sens este subtilitatea cu care Pinocchio de Romania a dat vina pe fostul premier Boc atunci cand a fost intrebat daca isi da demisia deoarece nu a gestionat criza din sanatate ( citostaticele). Redau din memorie raspunsul de demagog : " mi-am asumat raspunderea si esecul din sanatate, dar nu pot realiza ceea ce n-a realizat Emil boc in 4 ani, de demisie nici nu se pune problema". Si uite asa a pasat pisica in curtea adversarului...


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...