Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 14 ianuarie 2013

Dictatorul Cacarau a decis excluderea Lui Chereches si Bot din PNL

Cand vrei sa scapi de oameni incomozi ii excluzi fara drept de apel. In PeNeLe dictatura mare e.... 

opiniafagaraseana.blogspot.com
Catalin Chereches :  "Nu vor exista surprize, ceea ce isi doreste Crin Antonescu se si intampla. E greu sa coagulezi o masa critica, cu argumente".
Acesta a reamintit ca nici Crin Antonescu nu a fost "un membru de partid disciplinat, nu a fost un soldat tacut si cu capul plecat, ar fi trebuit sa inteleaga ca un om tanar ca mine, primarul PNL ales cu cele mai multe voturi, are dorinta sa faca mai multe(...) domnia sa vrea oameni comozi, nu performanti in jurul lui" si a spus ca isi doreste sa fie un excelent primar si sa isi duca activitatea cu oamenii seriosi din PNL, PSD sau cu parlamentarii din Maramures care doresc dezvoltarea comunitatii".

  Fostul deputat PDL bihorean Octavian Bot, care a trecut în acest an la PNL şi care acum a câştigat un nou mandat, dar la Bucureşti, afirmă într-un text publicitar că liderii PNL din Bihor, care nu i-au sprijinit candidatura în judeţ, ar fi "ţărani" şi "idioţi", la final numindu-i "ciumeţi".

"S-au spus multe despre mine, bune şi rele, de-a lungul unei cariere politice care durează de peste 20 de ani. Două lucruri însă nu a îndrăznit nimeni să spună: că aş fi un perdant sau un prost", arată Octavian Bot, adaugând că s-a bucurat "de o atenţie specială din partea unor membri ai PNL Bihor, probabil pentru că prezenţa mea printre ei îi deranja".

Taina:
Toti kkatii care ajug in fruntea unor partide sau sa conduca oameni, se transforma mai devreme sau mai tarziu in despoti.

PS : Draga Cataline, nu cauta sa intelegi cum gandeste un bolnav de grandomanie, ca n-ai cum. Ai dreptate ca si Cacarau era indisciplinat si vocifera pe la toate colturile, dar asta era cand isi imagina el( sau poate ca dormea cu ochii deschisi ?) ca face critica dar constructiva in sanul partidului. Doar nu credeai cumva ca te apreciaza Cacarau zis Despot-voda ?  

Un comentariu :

  1. If you desire to take much from this post then you have to apply these
    methods to your won website.

    Feel free to surf to my website: bancuri rusesti

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...