Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 29 ianuarie 2013

Demisia lui Voiculescu-Felix din Pisament survine la auzul catuselor

Toata mass-media a speculat pe tema demisiei din Pisament a lui Felix-Voiculescu, aparatorii sai anuntand ca  a demisionat doar pentru a se pune la dispozitia justitiei. Nimic mai fals! Si-a dat demisia cu scopul de a amana procesul care-l paste si de frica Completului Negru de Judecata, acelasi Complet care l-a acuzat si pe Adrian Nastase.
Voiculescu-Felix renunta la calitatea de parlamentar pentru a i se reintoarce dosarul de la ICCJ, unde i-ar fi fost judecat daca ramanea parlamentar, la Tribunalul Bucuresti, fiind acum un simplu cetatean. Iar treaba cu imunitatea este doar o gogoasa, pentru ca Voiculescu nu este acuzat in dosarul ICA ca si parlamentar sau ministru, ci ca simplu cetatean care a fraudat asa ca raspunde penal. Chiar din acest motiv a si putut fi trimis in judecata fara avizul Parlamentului.

Taina:
Iar imunitatea era irelevanta datorita simplului fapt ca nu a fost depusa cerere pentru retinere, arestare sau perchezitie a d-lui Voiculescu la Parlament. Imunitatea de parlamentar nu te protejeaza de o solutie finala nefavorabila si nici nu exista imunitate impotriva condamnarii definitive la o pedeapsa privativa de libertate.

Este doar o nou fuga din fata pericolului la auzul catuselor. Speram ca este ultima ! Bratarile au fost deja comandate iar camera cu gratii este rezervata. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...