Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 24 ianuarie 2013

Ce ne dezvaluie grupa de sange?

1.Oamenii cu grupa de sange O sunt cei ambitiosi si increzatori, cu rsicul de a deveni insensibili si aroganti. Pofta de succes ii aduce in postura de lideri. Metabolismul rapid le permite sa consume orice fel de carne, insa nu raspund la fel de bine cand consuma paine si cereale.

2. Grupa A, este specifica oamenilor introvertiti, rezervati si perfectionisti, dar si celor incapatanati. Chiar daca fac nazuri cand renunta la carne, ei se simt foarte bine cand consuma mancare naturala, legume , cereale si soia.

3. Grupa B, sunt persoane iresponsabile si adesea cu capul in nori, insa pot vedea partea plina a paharului in orice situatie si au o creativitate de invidiat.Barbatii cu aceasta grupa de sange sunt considerati 'macho' care fug de casnicie. Au un sistem digestiv tolerant, trebuie insa sa evite carnea de pui, vita si porc.

4. Grupa AB, aparține persoanelor rationale, dar extrem de critice si neiertatoare. Cu toate acestea, sunt indivizi sarmanti, cunoscuti pentru tendinta de a actiona in afara normelor de grup. Dieta ideala : tofu, fructe de mare si produse lactate, mancaruri care le va ridica imunitatea ai nivelul energiei. sursa:evz

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...