Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 25 ianuarie 2013

Capitalismul salbatic sau DEMONOcratia

Inegalitatea dintre bogati si saraci s-a majorat, iar acest lucru dauneaza productivitatii si pune in pericol democratia, din cauza tensiunilor sociale.  Peste tot in lume democratia sau mai bine zis DEMONOcratia a dus la imbogatirea a 1% din populatie si saracirea celor 99%.

Un lucru este cert, ne-am nascut goi si egali, dar asta este doar o lozinca pusa pe tapet de comunisti. Saracia nu se poate eradica prin asistati sociali si someri, dar nici prin exploatarea omului de catre om pana la epuizare si cocosarea acestuia cu biruri si taxe.

Solutia: Relansarea productiei. Stop ! Restul este gargara capitalista sau comunista, dupa caz!!!  Banii trebuie sa circule, nu sa-i tina la saltea bogatii lumii. Dupa care urmeaza o reconversie monetara, aplicata peste noapte fara stirea capitalistilor mafioti , adica in alta ordine de idei, ii lasi in curul gol pe toti acesti paraziti care capuseaza omenirea si imparti tuturor aceeasi suma de cca 6-10 salarii in noua moneda aparuta.

Sa-i vad atunci pe toti cei care peroreaza pro DEMONOcratie  dar si pe comunistii care au confiscat averile oamenilor, cum mai fac ei bani si/sau exploateaza oamenii ? Conform datelor furnizate de organizatia Oxfam, cele mai bogate 100 de persoane din lume ar putea eradica saracia cu veniturile obtinute de acestia doar pe un singur an.

Altfel spus, doar 1% din populatie detine o avere fabuloasa pe care au obtinut-o prin exploatarea celor 99% care sufera de foame. Daca asata inseamana capitalism, imi bag picioarele in el de capitalism dar si in comunistii care ne mai conduc si astazi.

Taina:
Unirea Principatelor, a fost sarbatorita ieri pe 24 ianuarie, cu primele proteste de strada initiate de somerii de la Hidroelectrica! Da, chiar aceasta companie care produce energie si ar fi trebuit sa fie rentabila 100% datorita monopolului de stat, ESTE IN INSOLVENTA si a recurs la concedierea a 500 de angajati (din 2500) si 79 de directori. Eu unul m-am crucit cand am auzit nr asta mare de directori pusi in functii de politrucii hamesiti ai partidelor. 

Asa s-a intamplat si cu marile combinate chimice care au fost puse pe butuci cu voia guvernantilor ahtiati dupa lovele. Pulimea, sa moara de foame ! Ati ales conducerea bicefala, acum suportati consecintele . Sa vedem cand se prinde si multimea de minciunile spuse de guvernanti si cum o sa faca fata tuturor scumpirilor in loc de bunastarea promisa de balaurul bicefal. 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...