Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 29 ianuarie 2013

Anglia nu doreste cetateni romani si bulgari pe teritoriul ei , dar accepta musulmanii!

Pentru a descuraja valul de imigratni romani si bulgari, prevazut pentru 2014, Londra incearca sa lanseze un slogan de descurajare : “Vă rugăm să nu veniţi în Marea Britanie – plouă şi locurile de muncă sunt puţine şi prost plătite!”


Guvernul britanic lucreaza la masurile de limitare a numarului imigrantilor provenind din Bulgaria si Romania care ar putea beneficia de serviciile sociale atunci cand vor fi ridicate masurile tranzitorii pe piata muncii din Marea Britanie.

Mari parsivi si englezii astia, incearca tot felul de strategii pentru stoparea muncitorilor romani si bulgari, dar tolereaza musulmanii, indienii si pakistaneze care stau pe ajutoare sociale.

Iata ce au declarat liderii musulmani despre invadarea Angliei :“Noi nu ne integram in Crestinism si in cultura occidentala! O sa facem tot ce putem ca englezii sa se integreze in legea islamica sharia. Suntem cu ochii pe Downing Street”. “Marea Britanie va deveni o tara islamica prin convertire treptata. Poate nu va fi nevoie sa o cucerim din afara. Islamul este superior. Daca familiile de musulmani din Anglia continua sa aiba cate sase-noua copii, in viitorul apropiat vom ajunge majoritari si vom instaura legea sharia. Copiii vostri vor fi in posturile de conducere, in invatamant, politica, peste tot.”

Taina:In unele orase din Anglia sunt districte sau zone speciale in care locuiesc musulmanii. Circulatia rutiera care trece pe acolo se opreste din cauza lor, la o anumita ora in timpul zilei cand musulmanii se inchina la Alah. Toate masinile se opresc si asteapta pana se roaga ei. 


Toleranta sau idiotenie britanica ? Raspundeti voi!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...