Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Afacerea cu medicamente : Comertul cu boli si medicamente inutile

agero
O strategie de succes utilizata de catre producatorii de medicamente si lanturile de farmacii este: raspandirea fricii. Astfel, prin indobitocirea cetateanului prin tot felul de reclame si aparitia unor boli(pandemii) inventate si mediatizate cu succes de catre mass-media, aduc profituri uriase celor care produc sau vand medicamente.

Am mai scris pe acest site despre inutilitatea unor medicamente si mai ales despre bolile inventate, doar ca sa isi vanda marfa comerciantii de medicamente. Frica este cea care stapaneste turma : frica de boli, de moarte, fobii, fica de a imbatranire, toate aceste fobii moderne duc la inventarea unor pastile prin modificarea permanenta a unor parametrii medicali. Inventatorii de boli doresc sa isi rotunjeasca veniturile : 
„Manipulând membrii influenţi ai comunităţii medicale, industria farmaceutică a modificat periodic normele anumitor valori biologice (colesterol, tensiune arterială etc) pentru a creşte numărul pacienţilor care cumpără medicamente”.

Taina:
Prin strategii de marketing si arta de a inocula oamenilor sanatosi ideea de a crede ca sunt "bolnavi" deoarece nu se mai incadreaza in "parametrii medicali moderni" este cea mai buna afacere posibila din lume. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...