Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

marți, 11 decembrie 2012

Victoria USL a stins focul ARD cu..mana dreapta (pamflet)

Acesta este un PAMFLET si trebuie tratat ca atare !!!

Victoria clara a USL a determinat desfiintarea ARD, prin stingerea flacarilor violet..chiar cu dreapta proptita de stanga, fireste. Cum s-ar zice, din totalul populatiei cu drept de vot si cei 7,5 milioane pe care-i tot amintesc reprezentantii USL, la vot s-au prezentat doar cca 4 milioane de cetateni , adica o proportie de 40% dintre alegatori. Ca o fi fost vremea rea, ca s-a fraudat in vara la referendum, cert este ca mie imi da cu virgula, ca deh, sunt economist si mai fac uneori si calcule.

opiniafagaraseana.blogspot.com

Nu stiu eu cat de mult a contat vremea rea in decizia electoratului de a merge la vot, dar cand ma uit la pozele cu pitzipoancele dezbracate scoase de Radu Mazare ca sa ..sustina dreapta cauza romanilor, imi pare ca au dat cu stanga de dreapta si pe urma ..s-au scuturat, de placere, fireste. Mai, poate ca alegatorii au zabovit cu mana pe..vot , in timp ce stingeau focul ARD, dar saracele manechine au degerat si au facut turturi  la toate cele, inclusiv in gaurile minuscule din nari.

Nici secretara lui Dragnea nu a intampinat greutati in a scoate alegatorii din casa, dupa cum se stie atingand un procent de 75% din frecangiii carora le curgeau balele din gura, cu mana pe .. votul in erectie.  Iata si o declaratie incendiara a tinerei dePUTAte : " Multumesc mentorului meu Liviu care m-a propulsat direct in CAMERELE dePUTAtilor. Il asigur ca o sa prestez servicii de nivel inalt si o sa tin stacheta sus, ca sa nu-l fac de rusine".

M-a surprins insa dezinvoltura cu care Elena Udrea a reusit sa-i farmece pe moldovenii din colegiul ei, apeland si ea la un gest de rafinament demn de o cotofana, develindu-si o parte de san, doar atat cat sa i se vada sfarcul provocator, dar asigurand toti votantii ca o s-o ARDa in cabina de vot, unde se pare ca intrau buluc catre trei sau patru moldoveni cerand stampila de vot, ca-i ARDea ..dreapta, fireste.

Mai rezervati au fost liderii ARD in flacari care au declarat ca : “ARD a incetat. Ca sa continue amorul trebuie o alta intelegere. Pâna una alta suntem liberi de contract”, a declarat, Gabriel Biris. Mai rezervat a fost bloggerul Mihail Neamtu de la Noua Dreapta ( ca de stanga s-a saturat) si care a afirmat ca lupta trebuie sa continue si ca este nevoie de "unitatea dreptei in fata colosului USL". Oare ce a vrut sa spuna ? Ca USL a stins ARD chiar cu dreapta ...

Taina:
Romanii au votat mai multi parlamentari decat incap in sala de sedinte, astfel ca Dragnea a si specificat ca multi dintre ei o sa ocupe locurile de la balcon, ca sa vada de sus .. cum se lucreaza pe jos, fie cu secretarele ajunse dePUTAt, fie cu stanga schimbata in mod reflex cu dreapta, numit si joc de mana. 

Asta se intampla intr-o tara saraca in care alegatorul a votat 100 % cu cei care au dat dineul saracului inainte de alegeri si au impartit nelipsita plasa magica . Doar Iisus a mai reusit sa potoleasca foamea si setea multimilor prefacand trei paini si cativa pesti intr-o masa imbelsugata care a tinut o noapte intreaga, dar si cateva butoaie umplute cu apa pe care le-a prefacut in vin ca sa potoleasca setea nuntasilor. 

Parlamentarii romani au intrat in ANALELE istoriei cu 'plasa magica' oferita alegatorului, lucru consemnat si in CARTEA RECORDURILOR, caci au resusit sa potoleasca foamea alegatorilor pentru patru ani. In componenta plasei intra celebrul ulei romanesc lungit cu apa dar si punga de faina amestecata cu pudra. Celelalte cadouri nu sunt elocvente, dar tin sa amintesc si cativa pesti congelati, gasiti la Polul Nord, dar si trei carnati blegi sau cate un prezervativ strecurat smechereste de un candidat ARD mai zbanghiu. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...