Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

duminică, 16 decembrie 2012

Urmeaza mutarea de mat sau chinta roiala ! "Pe surse" am aflat ce continea documentul inmanat de Traian Basescu liderilor europeni

Cronologia evenimentelor:

Basescu a fost intrebat vineri ce contin paginile pe care i le-a inmanat unor lideri UE, inclusiv lui Martin Schulz, la fotografia de familie a Consiliului European. "Sigur ca n-o sa va spun ce contine. Cum credeti ca eu ma duceam la fotografia de familie cu un document, fara sa vreau ca acest lucru sa se vada? Deci daca voiam sa nu se vada, i-l dadeam lui Martin Schulz in Consiliu, da? A avut si el anume semnificatii", a explicat Basescu.

Ziua de sambata ne aduce stirea ca cei doi co-presedinti USL, Ponta si Antonescu, acompaniati de cainele de paza Dragnea, s-au incolonat in sir indian spre palatul marelui sef de trib portocaliu, Traian Basescu, cu care au batut palma. Adica, ATI VOTAT CA PROSTII niste turnarori care au cazut in genunchi in fata EMIRULUI, caruia i-au pupat mana doar sa prinda o guvernare.

Mie personal mi-a fost greata de raspunsul celor doi "gugustiuci" lideri ai USL care au socotit ca nu sunt datori sa informeze si cetateanul care i-a ales si si-a pus sperante in ei, despre vizita in ceas de noapte la pupat mana lui Basescu. Atonescu adormit ca de obicei a precizat ca a fost o "vizita informala" si ca NU DAU DETALII despre discutie. Ce sa te astepti de la niste CARTOFORI in ale POKERULUI ? Au buflat si nu-si asuma ploconeala si tradarea pe sub masa aranjamentelor politice.

TAINA MARE

PE SURSE am aflat cam ce continea plicul inmanat liderilor de la Bruxelles:

1. Inregistrarea de la intalnirea cea de taina a lui Traian Basescu  unde a batut palma cu Ponta si Antonescu.
(Mandat limitat pentru cei 588 de parlamentari pana la organizarea referendumului de validare a noii Constitutii in 2013 si apoi imediat alegeri anticipate pentru noul Parlament unicameral cu 300 de membri.)

2. Documente care atesta apartenenta lui Ponta ca agent sub acoperire in slujba unui serviciu secret, facandu-l astfel incompatibil cu functia de premier. ( Sigur ca serviciul secret n-o sa recunosca acest lucru, asa ca este cam greu de dovedit. Mai ales ca exista o lupta acerba intre aceste servicii care opereaza in tara noastra dupa '89)

Daca statutul de „agent acoperit” al lui Victor Ponta va fi „confirmat” de unul dintre sefii serviciilor, USL va ajunge intr-o situatie compromitatoare. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...