Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 6 decembrie 2012

Un avion drona de lupta nEUROn proiectat in Europa

Este vorba despre o drona de lupta proiectata in 'laboratoarele' europene, un proiect la care au participat suedezii de la Saab, francezii de la Dassault Aviation, ajutati si de catre grecii de la EAB, elevetienii de la RUAG Aerospace, spaniolii de la EADS CASA si italienii de la Alenia, informatie preluata de la InfoMondo.

"nEUROn este prima platformă stealth de mari dimensiuni proiectată în Europa. Este un demonstrator optimizat, destinat testării diverselor tehnologii și nu va fi produs în serie. Obiectivul acestui program este acela de a dezvolta expertiza în domeniul aeronauticii a țărilor participante."

„Acest prim zbor demonstrează capacitatea Saab de a dezvolta și de a produce sisteme aeronautice avansate. Programul NEUROn a avut ca rezultat experiențe ce vor spori competitivitatea Saab în ceea ce privește design-ul high-tech și metodele de producție eficiente din punct de vedere al costurilor. Cunoștințele acumulate vor servi în dezvoltarea următoarei generații Gripen, a producției civile și a viitoarelor activități privind UAV-urile”, a declarat Mats Palmberg, Vicepreședinte și Director de Marketing în cadrul diviziei Aeronautice a Saab.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...