Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 14 decembrie 2012

Senzational TV, va dezvaluie tara in care mamutul a supravietuit erei glaciare - (pamflet)

Cercetatorii si exploratorii mai curajosi din SUA dar si UE, au descoperit in estul Europei un taram virgin in care viata primatelor a ramas neschimbata de miloane de ani.  Nici calota de gheata si nici conditiile aspre de viata n-au reusit sa schimbe cu ceva acest taram in care primatele sunt organizate in triburi hamesite de foame, care alearga toata ziua dupa ciolan.

Dimpotriva, iarna grea a reusit sa coaguleze toate triburile intr-o haita de pradatori care si-au reunit fortele pentru a se ospata din cel mai mare ciolan existent, adica MAMUTUL SPARLAMENT. Cercetatorii, au ramas muti de uimire atunci cand au vazut un MAMUT-SPARLAMENTAR  de dimensiuni gigantice, cum nu a mai existat in toata istoria omenirii, dar si hoardele care doreau sa se infrupte din colosalul CIOLAN.

opiniafagaraseana.blogspot.com
Cu mari eforturi am reusit sa smulgem o declaratie echipei de cercetatori care ne-a dezvaluit ca: " Asa ceva nu credeam ca mai exista, un mamut supradimensionat, urmarit de catre 588 de vanatori , condusi de cateva capaetenii mai sirete".  Renumitul arheolog 'Van mUE  ' ne-a marturisit ca el nu agreaza aceste hoarde de barbari infometati, dar ca nu doreste sa se implice DIRECT in stilul de vanatoare al triburilor rosii sau galbene cu sageti albastre.

O alta declaratie surprinzatoare vine din partea cercetatoarei  "Hilara-Chlintoris" care detesta modul abject in care s-a desfasurat vanatoarea mamutului, subliniind faptul ca batrana capetenie portocalie a fost trecuta pe 'tuse' , iar triburile minoritare dar si populatia neinregimentata in triburi colorate politic, n-a dorit supradimenmsionarea numarului de infometati ...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...