Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

vineri, 7 decembrie 2012

Pe care sa-l votez neicusorule ? Pamflet

Cetateanul turmentat : Eu cu cine votez ? (hic)

Intrebarea geniala a lui Caragiale care este de actualitate si in ziua de astazi. EU CU CINE VOTEZ ?
Frig mare neicusorule si parale ioc, dar am dreptul sa merg la vot ( hic) si sa pun stampila pe un candidat fie el cat de indaratnic si urecheat. Iar intre timp "da-i cu bere, da-i cu vin, da-i cu vin, da-i cu bere" se-ntelege ..din placere.

Opinia Fagaraseana
 Alegatorii s-au saturat de aceleasi figuri politice care s-au rotit cam pe la toate partidele, candidand cu tupeu si nesimtire de magari fara scrupule. ( sper sa ma scuze bietele animale). S-a ajuns la scarba de a-ti mai exercita dreptul la vot, caci oricum ai suci-o tot un magar vei vota, fie ca se numeste magarul USL-ist, fie asinul ARD-eist, tot magarii o sa faca in SPARLAMENT.

Opinia Fagaraseana
Asa ca, tot nedumerit sunt. Pe care sa-l votez neicusorule ? Mergem la vot ca de obicei ( insirati batalioane flamande) sau 'din obiceiul' inpamantenit de a 'capata' foloase necuvenite ? Ete na, fleosc ! Un mic dineu, o berica si o plasa cu ceva de bagat la mat.. Da, ceva parale ?? Nu de alta, dar ma intorc acasa si parca sunt in pestera. Caldura ioc, ca stau la bloc.. si Ecotermu' a sistat caldura.

Taina:
Din cauza lipsurilor s-a ajuns in situatia de a vota magarii care dau de baut si de mancat populatiei saracite. De asta ajung toti magarii in Sparlament, ca si-au montat damigenele cu bautura in calea alegatorilor, care zgribuliti de frig se inghesuie la o cinzeaca de peste 40 de grade, ca afara-i un frig de crapa minusul. 
Opinia Fagaraseana

In concluzie : Alegatorul inghetat, este sarantocul care mananca neregulat, dar voteaza si  REGULEAZA nemancat. De asta nici nu se stie cata populatie are Fagarasul , daramite Romania!  

"Niciodata gandirea n-are alt vrajmas mai cumplit decat vorba, cand aceasta nu-i vorba supusa si credincioasa, nimic nu arde pe ticalosi mai mult ca rasul". Si totusi, sa ma mai prezint la vot ?  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...