Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 20 decembrie 2012

Guvernul Ponta 2, rasplateste prostia, plagiatul si penalii (pamflet)

Romania este tara care sprijina teoria darwinista si ne arata clar ca omul se trage din maimuta. Numai ca, primatele au evoluat doar ca aspect fizic - pierzand din blana paroasa - dar involuand pe plan intelectual. Ce vreau sa spun cu asta ? Simplu ! Demonstrez ca Darwin a avut dreptate si arat ca in Guvernul poti accede la o functie inalta doar daca te maimutaresti si imiti omul, adica adevaratul om. Asa se face ca avem o tara bananiera condusa de primate.

Vazand cat de repede se poate face o cariera politica prin minciuna, plagiat si furtisaguri, tot mai multi romani de speta joasa s-au inscris in partide politice si si-au marturisit pacatul. Profesori, avocati sau ingineri, ofiteri,  facuti la apelul de seara , au scos de la naftalina tot felul de diplome PLAGIATE, dorind astfel sa ajunga si ei in fruntea partidelor. S-a si anuntat o vanzare enorma a tuturor xerox-urilor de pe stoc, achizitionate de catre concetatenii nostri.

Altii, mai comozi din fire, au declarat ca sunt multumiti cu maimutarelile si ineptiile gen perla zilei, cu care aburesc electoratul, sau chiar cu tolanitul la gura sobei din cadrul stanii penale, dupa modelul Adormescu Cacarau sef penal peste Jiji berbecul milionar. 

Nici clericii nu s-au lasat mai prejos, astfel ca au anuntat norodul crestin ca pe 27 DECEMBRIE o sa-l sarbatorim pe Sf. Liviu de Teleorman ( zis Umeri-Craci) caci a fost canonizat pentru minunile savarsite la alegeri, unde a reusit sa invie mii de morti, ce-i drept ca doar pentru aceasta perioada , dand dovada de har , mai ales la secretare si crestere demografica a populatiei cu drept de vot. 

Clubul mitomanilor romani (CMR) i-au cerut lui Victoras dar si lui Traian sa coabiteze si sa devina astfel co-presedinti de ONOARE in acest club select al mincinosilor. N-au fost uitati nici retardatii, care au devenit ministrii pentru gafele lor, aici amintim pe Dan Sova-iesc care ba neaga holocaustul, ba neaga insusi existenta lui, urmand sa nege si gropile din INFRASTRUCTURA, dar si Nita din Iasov(Brasov) cel care nu stie cati metri are un Ha , astfel ca la energie o sa ne trezim cu MW in loc de kw/h si etc. 

Taina:
Imi fac mea culpa si astfel doresc sa PLAGIEZ si eu cat mai multe articole, dar si DIPLOME cu care sa ma pot inscrie in partidele politice. 

PS : Astept oferte de la partidele politice! Pot obtine orice DIPLOMA cu noul xerox achizitionat ! 

       

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...