Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 6 decembrie 2012

Extremismul isi face aparitia in Europa. Alegatorii vor migra spre COMUNISM in est si dreapta radicala in sudul continentului.

Satui de criza financiara provocata de oculta mondiala - o criza instaurata atat in America dar si pe batranul continent al Europei - numita plastic si austeritate care nu se mai termina, populatia europeana este obligata sa sustina extremismul. Se pare ca populatia deznadajduita si hartuita de catre guvernanti , prin lipsa calitatii vietii, a sigurantei locului de maine si a unei paini care sa asigure traiul de zi cu zi, o sa duca la miscarea maselor de alegatori catre extrema stanga in estul Europei si catre cea dreapta in sudul continentului unde incepe sa capete contur.

Dupa experienta comunismului care s-a dovedit ineficient, iata ca a venit randul CAPITALISMULUI cancerizat ca sa depuna armele si sa se declare un INVINS. Dupa ce au demonstrat ca singura intentie a 'elitei capitaliste si minoritare' a fost aceea de innavutire si furtisag pe spinarea multimilor flamande ramase fara loc de munca. Dar ce conteaza asta pentru o mana de oameni, nu-i asa ? Ce conteaza ca au sabotat si distrus fabrici functionale pe care le-au divizat in mai multe fabricute, ca sa fie mai usor de pus pe butuci si furat ! Atat fabricile, dar mai ales BANCILE si unitatile economice monopol de stat au fost trecute in buzunarul 'capitalistilor'.

Revenind la afirmatia facuta in titlu, mai multi analisti au avertizat ca in Europa o sa revina comunismul sau extrema dreapta. Deja sunt semne clare ca in est isi fac loc spre guvernare politicienii din formatiunile de stanga( ajutati de Moscova) dar si cei de extrema dreapata din sudul continentului.  In tari ca Grecia unde activeaza partidul "Rasaritul Auriu" , in Italia castiga tot mai mult teren partidele fasciste printre care l-as aminti pe cel condus de un BLOGGER, partidul intitulat " Miscarea de cinci stele" sau "Liga Nordului", dar mai sunt si NPD in Germania, partid pe care se tot screm sa-l scoata in afara legii, dar si "Partidul Piratilor" care activeaza in Parlament.  

Taina:
Traim vremuri grele de criza financiara, dar si politica fara solutii viabile. Miscarile cohortei de infometati vor accede catre extreme. Sau chiar asta s-a urmarit ?

PS : Un sistem fiscal corect ar trebui sa fie construit pe baza eliminarii taxelor pe venit in totalitate, iar fondurile guvernamentale sa fie create prin intermediul tarifelor la miscarea marfurilor si alte forme de taxare, dar in nici un caz prin taxarea venitului cistigat din munca.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...