Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

joi, 6 decembrie 2012

Carne sanatoasa provenita de la o oaie clonata ?

Se stie ca poporul chinez este cel mai numeros cu cca 22% din populatia lumii, dar cu o suprafata de teren arabil de numai 7% din  totalul planetei. Astfel ca, cercetatorii chinezi s-au vazut nevoiti sa descopere o modalitate prin care sa-si poata sustine populatia infometata, fara ca sa recurga la INVAZIA altor popoare. Va dati seama ce ar insemna sa te cotropeasca o hoarda de chinezi infometati? Pe unde ar trece astia, nici frunze in pom nu ar mai ramane, exact ca roiurile de lacuste care distrug recoltele!

CHINEZII AU CLONAT O OAIE MODIFICATA GENETIC PENTRU A PRODUCE CARNE SANATOASA!!!

"Carnea acestor oi contine un tip de grasimi “bune” ce se gasesc in stare naturala in alune, seminte, peste si verdeturi si care ajuta la reducerea riscului de aparitie a atacului cerebral si a bolilor cardiovasculare.Prima oaie clonata a fost botezata Peng Peng si s-a nascut pe 26 martie 2012 intr-un laborator din China. "

Gena care i-a fost introdusa este legata de producerea acizilor grasi polinesaturati si a fost plasata intr-o celula prelevata din urechea unei oi Merinos. Ulterior celula a fost introdusa intr-un ovul nefertilizat si implantata in uterul unei alte oi, care avea rolul de mama-surogat. “Originar, gena provine de la viermii din specia Caenorhabditis elegans, căci în studii anterioare s-a dovedit că aceasta creşte nivelul de acizi graşi nesaturaţi, proces benefic pentru sănătatea umană”, a explicat cercetătorul Du Yutao, pentru agentia Reuters.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...