Lista bloguri/Schimb de link-uri

Opinia Fagaraseana

AVERTISMENT: Acest blog este un pamflet! Inainte de a naviga pe site va rugam sa cititi regulile expuse in DISCLAIMER.

luni, 10 decembrie 2012

Afaceri cu porcine in Tara Fagarasului

opiniafagaraseana.blogspot.com
Dupa ce au tot studiat piata, intreprinzatorii din Fagaras s-au hotarat sa patenteze o noua rasa de porcine : Grohaitorul de Fagaras. Pai ce, doar japonezii sa beneficieze de o rasa de vite de calitate ? Numai ei sa se imbogateasca? Dupa modelul fermierilor japonezi din Kobe,  care isi rasfata vitele cu masaj, bere la discretie si muzica, tratament care genereaza o carne frageda si gustoasa dar si un pret ridicat la comercializarea carnii de aproximativ 8000 de E, taranii din jurul Tarii Fagarasului au purces la incrucisarea  mascorului bastinas denumit Marele Alb cu scroafa de peste raul Olt, denumita si Rozeta Durdulie.

Iata si interviul acordat jurnalistului nostru :

OF :  Cum ati reusit sa puneti bazele acestei afaceri ?

Nelu( unul dintre asociati) : A fost foarte simplu. Intr-o seara cand ne intorceam de la birt, unde vazusem stirea cu vitele crescute de japonezi ( hic) i-am propus lui Gica sa ne asociem. Stiam ca el are un mascor mare, iar scroafa mea umbla dupa vier, ca lua paiul in gura..

OF: Bine, bine, dar cum ati reusit sa le oferiti porcinelor un tratament costisitor care necesita si multa munca?

Gica : Aaa, pai nu-i greu de loc.  Ca eu cum ma trezesc il sun pe Nelu( ca avem oferta cu minute la mobil) si il chem sa-mi aduca otca ce a ramas de la fiertul rachiului. Aia de se face frectie...Si ne apucam si frecam cu otca toti porcii din ograda, adica le facem masaj cu alcool cum se zice, sa se fragezeasca si carnea . Si intre timp mai luam si noi cate o gura din sticlaca. Acuma, ce-i drept ca ni se cam incetoseaza vederea si limba se cam imbarliga, dar tot le cantam pana seara.

Lelea Floarea(intra si ea in vorba) : Sa stiti ca asa se imbata de tare de nu  stim cine grohaie mai tare, oamenii sau porcii. Astia doi urla de beti ce-s, iar bietele animale de foame si miros. Niste nebuni.. Cica fragezesc carnea porcilor.. Astia-s sigur intr-o doaga. Uneori cad lati intre porci si dorm de-a valma. Duhnesc a rachiu corlit si ei si porcii. Fereasca-ne D-zeu de toti tacanitii..

Un comentariu :

 1. Thіs article focuseѕ on thе cuѕtomеr.
  If you know hoω businеss you can turn thiѕ knowledge into your own
  handѕ. Then, уou neeԁ to be identіfied and markеt can
  be eѕtablished between parties" Bateman & Snell, 2009, p. As with everything first impressions count and you don't understand a single thing they business said? I reached out to T-Mobile to confirm pricing and availability and received the following statement. If you have a program and go through the same learning curve you did.

  Look into my page; internet marketing workshop

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...